Csokirekord született

Karácsony óta számolták az alapítványi önkéntesek az ünnepekig tartó Szeretetcsoki gyűjtőakcióra beérkezett finomságokat. Az egész ország területéről megmozdultak kicsik és nagyok, összesen 26.430 tábla csokoládé, többszáz mesekönyv, plüssmaci, társasjáték érkezett a Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Centerke Adományozó Központ éléstárába.

Az alapítvány az adományoknak köszönhetően hónapokig tudja működtetni többek között a kórháztámogató bohócdoktor programját, a rászorulók étel támogatását, a kisgyermekesek segítését, a fontosabbnál fontosabb humanitárius programokat.

Egész évben csokiosztás! 

www.bohocdoktor.com oldal felületén a Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Szeretetcsoki programtól kérni is lehet finom falatokat. Bohócdoktor programok megédesítése mellett ételosztásokra, szűk költségvetésű jótékonysági programokra, egészségügyi szakdolgozók vidámítására, idősek élelmiszer csomagjaiba is jut a csokikból, így országosan segít a közösségi Szeretetcsoki.


Fotó: Mátrix Közhasznú Alapítvány

Egyre többen kérnek adományt. Rácz Anett a Mátrix Alapítvány elnöke mindenkit segítségnyújtásra buzdít. Nem kell feltétlenül nagy dolgokra gondolni, egy ruhadarab, egy finom falat is pozitív irányba tudja fordítani adott esetben a kilátástalannak tűnő helyzetet. Ezért is nagyon hatásos a Szeretetcsoki kezdeményezés, melyet karitatív alapítványok tucatjai vettek át programjaik közé, a rászorulók nagy örömére.

További infókért keressétek fel az alapítvány honlapját!