Évszakok a természetben

A Zalaerdő Zrt. rajz- és művészeti pályázatot hirdet "Évszakok a természetben" címmel két korosztály: általános iskolás felső tagozatosok, illetve középiskolások számára.

Mi a fontos számodra a természetben? Milyen ajándékokkal halmoz el bennünket, embereket évszakonként? Milyen izgalmas állatok és növények élnek a magyarországi erdőkben? Mit teszel azért, hogy óvjad, megvédd a környezetet? Milyen helyünk van nekünk, embereknek a természetben? – Engedd szabadjára a képzeletedet és a kreativitásodat, és válaszold meg ezeket a kérdéseket a képzőművészeten keresztül!

Pályázati feltételek
Méret: A4-es fekvő kép.
Technika: szabadon választott (például: színesceruza, vízfesték, pasztellkréta, zsírkréta, vegyes technika, újrahasznosított anyagok, termések, ruhaanyagok stb.).
Beküldési határidő: szeptember 21.
Beküldési cím: Zalaerdő Zrt., 8800 Nagykanizsa, Múzeum tér 6.

Pályázni lehet egyénileg és oktatási intézményen keresztül is. Az alkotások eredeti példányát zárt borítékban kell eljuttatni a fenti címre személyesen vagy postai úton. Eredményhirdetés és díjkiosztó októberben lesz, és a beérkezett alkotásokból kiállítást is rendeznek.

További infókat erre találtok!