Februári újdonságok a Cartoon Networkön

Az év legrövidebb hónapját is csurig tölthetitek vidámsággal, nem kell hozzá más, csak ti és a Cartoon Network!

Jáde mester - új sorozat

február 15-től hétköznap 14.55
ismétlés: mindennap 20.05

Lan Jun a harcművészetekért rajongó tinédzser, aki egy titokzatos jáde karkötő felpróbálása után elhatározza, hogy felfedezi családja ősi titkait, és szembenéz az ismeretlennel. Gonosztevőkkel harcol, és hősies tetteket hajt végre, de közben meg kell maradnia tininek is.


Totál Drámaráma - új részek

február 6-tól hétköznap 19.35
ismétlés: hétköznap 13.40

A jól ismert animációs valóságshow, a Totál Dráma versenyzői: Owen, Duncan, Courtney, Izzy és a többiek, valamint Jude a 6teen című sorozatból óvodásként térnek vissza! A porontyok mindennap megtalálják a módját, hogy hatalmas felfordulást okozzanak, Séf óvóbácsi bosszantására. A Totál Dráma-spinoff tizenegy perces epizódjai minden eddiginél pörgősebbek lettek.


Batwheels: A kezdet - új film

február 18., 9.45
ismétlés: vasárnap 8.55

A Batwheels főszereplői a DC bűnüldöző szuperhőseinek járművei, akik ebben a sorozatban saját személyiségükkel bűvölik el az ifjú nézőket. Ismerjétek meg Bam-et, a batmobilt, Bibit, Batgirl motorját, Jett-et, a batwinget, de a hősök sorát erősíti még Buff, a kamion és Red, a sportautó. A járművek a fiatal koruk miatt még csak ismerkednek a világgal, így a nézőkkel együtt fedezhetik fel milyen is szuperhősnek lenni, miközben az önbizalomról, a barátságról és a csapatmunkáról tanulnak.


További izgalmas tartalmakért klikkeljetek ide!