Formáld a világod!

Szabadfogású számítógépes verseny 19 év alatti fiataloknak a C3 Alapítvány szervezésében. Ha bármilyen mindennapi problémára informatikai megoldást találtál, ez a verseny neked való.

Ha automata locsolórendszer ad vizet a szobanövényeidnek, a telefonos videóidból rövidfilmeket készítesz, hanginstallációvá alakult a szobád a karanténban vagy

ha bármilyen mindennapi problémára informatikai megoldást találtál,

ez a verseny neked való. A világ újraformálásához te is hozzájárulhatsz!

19 éves kor alatt bármilyen alkotással nevezhetsz, ami digitális eszközzel készült, lehet akár animáció, rajz, zene, játék, honlap, portál, kiegészítő alkalmazás, mobil applikáció, kutatás, robot, saját készítésű szoftver, hardver vagy bármilyen egyéb digitális megoldás. A legfontosabb az eredeti ötlet és a kreativitás. Egy versenyző több pályaművel is ingyenesen nevezhet. Jelentkezhetsz egyénileg vagy csapatban is, ha nem töltötted még be a 19. évedet! Nevezhetsz Magyarországról és akár a határon túlról is.

Forrás: Deák17 Galéria


A zsűri által kiválasztott nyertesek értékes díjakat nyerhetnek, és részt vehetnek a legjobb pályamunkákat bemutató kiállításon Budapesten. Emellett akár külföldi partnerversenyekre, Németországba és Ausztriába is lehetőségük nyílik kilátogatni. A versenyen magyar anyanyelvű, de nem kizárólag Magyarország területén élő, 2021. december 31-ig 19. életévüket be nem töltő egyéni pályázók, illetve csapatok vehetnek részt.

Beküldési határidő: 2021. október 4., éjfél. A verseny legjobbjait értékes ösztöndíjakkal és ajándékutalványokkal jutalmazza a zsűri, illetve megállapodás szerint gyakornoki projektet vagy bemutatót vezényelhetnek le a pályázat partnereinél. Várhatóan minden nyertes részt vehet majd egy nagyszabású kiállításon 2021 decemberében a Deák17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galériában. További részletek és jelentkezés a pályázat hivatalos honlapján!


(via Deák17 Galéria)