Gyereknapra ajánljuk

Összegyűjtöttünk 16 érdekesnek ígérkező programot, hogy könnyebben tudjatok választani.

Városligeti Gyermeknap

Városliget, május 26., 10:00-19:00

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat május 25-én és 26-án szervezi meg a már hagyománnyá vált Városligeti Gyermeknapot. Az idei rendezvény középpontjában az egészség, a sport, a kultúra, az internetbiztonság és a nemzetek bemutatása áll. A sok és változatos ingyenes program egytől-egyig azt szolgálja, hogy a hátrányos helyzetű, rosszabb anyagi körülmények között élő gyerekek és családok is jól érezzék magukat, kikapcsolódjanak és önfeledten szórakozzanak, nem utolsósorban hasznos ismereteket szerezzenek.

Müpa gyermeknap

Müpa, május 26., 10:00

A Müpa vasárnaponkénti Cifra Palotája hatalmasra nő gyermeknap alkalmából. Zenék, mesék három színpadon; bent a Müpában és kint szabadtéren is rengeteg kreatív és zenés foglalkozás vár minden gyermeket és gyermeklelkű felnőttet, akik a „vattacukor-élmények” helyett aktívan, tartalmas programokkal szeretnék eltölteni ezt a napot.

dm Gyereknap 2024

Magyar Vasúttörténeti Park, május 26., 10:00-18:00

Május végén újra DM Gyereknap a Vasúttörténeti Parkban! Idén május 25-26-án ismét kétnapos rendezvénnyel ünnepelik a gyermekeket, a dm Gyereknapon a Vasúttörténeti Parkban. Rengeteg játékos és szórakoztató programmal várnak kicsiket és nagyokat, és ezúttal sem maradnak el az izgalmas edukációs aktivitások sem!

Gyereknap a Budapest Gardenben

Budapest Garden, május 26., 10:00

Vidd a családot és ünnepeld a Gyereknapot a Budapest Gardenben! Garantálják az egész napos szórakozást, tele izgalmas programokkal és kalandokkal minden korosztálynak. Ne hagyd ki ezt az emlékezetes napot a Budapest Gardenben! Csatlakozz hozzájuk! Mindenkit szeretettel várnak!

Gyermeknap

Pénzmúzeum, május 26., 10:00-18:00

A Pénzmúzeumban május 26-án, vasárnap 10 és 18 óra között minden a gyerekekről szól majd, sőt ezen a napon a felnőttek is egy kicsit gyerekek lehetnek náluk. Ekkor ugyanis arcfestő, lufihajtogató bohóc, bábszínház varázsol mosolyt az arcokra. De lesz lehetőség kézműveskedni, kipróbálni robotika foglalkozásukat, a panorámateraszon szerencsekereket forgatni vagy elmerülni a tetőtéri nyújtotta panorámában, illetve a kávézó gyerekekre hangolt kínálatában.

Gyermeknap a Gyermekvasúton

Gyermekvasút végállomás, május 26., 10:00-17:00

2024. május 26-án, színes programokkal várják a családokat Budapesten, a Gyermekvasút hűvösvölgyi végállomásán. A vonatok sűrített menetrend szerint közlekednek, a vasútvonal alsó szakaszán betétjáratok is indulnak. A hűvösvölgyi végállomáson 10 és 17 óra között családi programokkal várják a látogatókat. Az immár két évtizede hagyományos és sikeres rendezvényen a kisebbeknek lesz arcfestés, alkotóház, ugrálóvár, gyermekvasúti LEGO járművek. A családi kvíz nyertesei vasúttal kapcsolatos ajándékokra is számíthatnak.

Gyermeknap és Hősök Napja

Budavári Palota, Csikós udvar, Budavári Lovarda, május 26., 10:00-17:00

A Csikós udvar és a Budavári Lovarda izgalmas családi programokat kínál május 26-án, gyermeknap és Hősök Napja alkalmából. Az érdeklődőket egész napos tüzérségi pont és élő történelemóra várja, ahol interaktívan tanulhatnak a múlt eseményeiről és szereplőiről. A Budavári Lovardában különböző foglalkozásokon vehetnek részt a kicsik és a nagyok egyaránt.

Játsszunk EGYÜTT! Gyereknap a Néprajziban

Néprajzi Múzeum, május 26., 10:00-17:00

Zenés, játékos és alkotással teli családi programok a Néprajzi Múzeumban. Menjetek el és töltsétek náluk a vasárnapot!

Gyereknap

Közlekedési Múzeum - Északi Járműjavító, május 26., 10:00-17:00

Töltsd velük a GYEREKNAPOT május 26-án a Közlekedési Múzeum "Mivel megyünk? Energiamix a közlekedésben" című kiállításán az Északi Járműjavítóban! Az tárlat 36 különleges jármű és 65 műtárgy bemutatásán keresztül ad betekintést energiafelhasználásunk történetébe a szénkorszaktól egészen napjainkig a közlekedés vonatkozásában. Fedezzétek fel a Dízelcsarnokot legendás járműveik között - 6000 m²-en!

Gyereknapi vidámság a Csobánka téren - Mulatság az egész családnak

Csobánka tér, május 26., 10:00-21:30

Harmadszor rendezik meg nagy sikerrel a gyereknapi mulatságot, ebben az évben rendhagyó módon a Csobánka téren. „Ez a nap csak a gyerekeké” — így szól a szlogen, és mindent meg is tesznek, hogy a kisebbek és nagyobbak is megtalálják a kedvükre való szórakozást, hogy önfeledten töltsék a gyereknapot. A vidám koncertek mellett egész nap interaktív gyerekprogramokkal, játékokkal és sok-sok finomsággal is készülnek.

Gyereknap a Budaörsi Repülőtéren

Budaörsi Repülőtér, május 26., 9:00-18:00

A repülés rajongói gyermeknapon sem maradnak programok nélkül, hiszen május 26-án, vasárnap egész nap ismét izgalmas élmények várnak kicsikre és nagyokra egyaránt a Budaörsi Repülőtéren. A rendezvényen rengeteg érdekes és izgalmas program várja a családokat. Kicsiknek és nagyobbaknak is érdemes ellátogatni a Repülőtéri Gyereknapra: óriás játékokkal és sporteszközökkel lehet játszani, lesz óriásbuborék show, jelmezes animátorokkal is találkozhatnak a gyerekőcök és a legkisebbekről sem feledkeztek el a szervezők, hisz MVM babajátszó is lesz.

Ujjé, a Ligetben nagyszerű - Vásári bábjátékos fesztivál és Kőbányai Gyereknap

Népliget, Mutatványos tér, május 26., 10:00-19:00

Május 26-án az ország legjobb vásári bábjátékosai érkeznek a Népligetbe hagyományteremtő céllal. A Vitéz László-előadásokon túl a debreceni Vojtina Bábszínház, valamint a KL Színház is elhozza egy-egy hasonló tematikájú vásári kesztyűsbábjátékát az Ujjé, a Ligetben, nagyszerű! elnevezésű rendezvényen a Népligetben, a kőbányai gyereknap keretein belül.

Gyereknap

Godot Kortárs Művészeti Intézet, május 26., 11:00-19:00

A Godot Kortárs Művészeti Intézet különleges programmal várja kiskorú látogatóit a Nemzetközi Gyermeknap alkalmából 2024. május 26-án. Erre a napra kicsit átalakítják a kiállítóteret és egy egész napos interaktív feladatsorral várják a kisebbeket és a nagyobbakat Koronczi Endre minden érzékszervet megmozgató Kérem, sóhajtson, Széchenyi Úr! című installatív kiállításán. Lesz kézműves foglalkozás, ügyességi játék és kreatív ismerkedés a kiállítással. A cél, hogy korosztálytól függetlenül élvezhessék a kortárs művészetet!

"Szárnyaló" Gyereknap a Hunyadi téren

Hunyadi tér, május 26., 11:00-18:30

Május 26-án a Hunyadi téren egész napos ingyenes programok a gyerekeknek. A színpadon fellép a Mintapinty Zenekar, Marica Bábszínháza, Kalimpa Színház, rajzfilmslágerekkel készül a KVVK kórus. A zenés programok mellett madarászbemutató, állati jóga és arcfestés várja a családokat.

Gyereknap a Csiliben

Csili Művelődési Központ, május 26., 10:00

A hagyományokhoz híven idén is sok-sok színes programmal, mókával, zenével, jókedvvel várják a kicsiket és nagyokat a Csili Művelődési Központban a gyereknap alkalmából.

Kertvárosi Gyereknap 2024

Erzsébetliget, május 26., 10:00

Legyen ez a nap a gyerekeké! A színpadon egymást követik a gyerkőcöknek szóló ingyenes programok: bábszínház, koncertek, bohócműsor gondoskodik az egész napos vidámságról. A ligetben pedig kirakodóvásár, vidámpark és sok-sok gyerekfoglalkozás lesz, de bemutatkoznak az egész évben náluk működő tanfolyamok gyerekfellépői is. A foglalkozásokon való részvétellel gyűjtsétek a tombolaszelvényeket, a nap folyamán két alkalommal is szuper nyereményeket sorsolnak!

Gyereknap a Gozsdu Udvarban

Gozsdu Udvar, május 26., 10:00-18:00

Arcfestéssel, csillámtetoválással, mini légvárral és gyereknapi műsorral vár minden gyerkőcöt és szülőt a Gozsdu Udvar május 26-án 10:00-tól 18:00-ig.