Hétvégi gyerekprogram ajánló

Gyerekprogramot keresel? Adunk pár tippet, hova érdemes ellátogatnod a hétvégén!

November 19., szombat

BudapestKids Családi Nap

(Budapest, Bálna - november 19.)
Szalóki Ági, Alma Együttes és Kovácsovics Fruzsina szórakoztat minden kicsit és nagyot az ingyenes BudapestKids Családi Napon. Kézműves foglalkozások Budapest kreatív szemmel témakörben, Magic Box logikai játékok, Fonó zenei táncház, mesefilm vetítés, mézeskalácskészítés, baba- és családi játszótér, koncertek és bábszínház, karriertanácsadás pályaválasztás előtt álló fiataloknak: csak néhány azok közül a programok közül, amelyek aktív szórakozást kínálnak az egész család számára november 19-én a Bálnában.
További információk erre >>>

Mars-kiállítást nyitott a NatGeo

(Budapest, Csodák Palotája Playbar - november 13. - november 30.)
Vajon milyen lenne egy másik bolygón élni, a megszokottól teljesen eltérő körülmények között? Mi hiányozna legjobban a Földről? Mit csinálnánk másképpen, ha újrakezdhetnénk? Többek között ezekre a kérdésekre keres választ a National Geographic november 13-tól látható Mars - Utunk a vörös bolygóra című sorozata, amely 2033-ba repíti a nézőket, és egy elképzelt Mars-misszió történetét meséli el. A műsorhoz kapcsolódóan a NatGeo fotó- és makettkiállítást nyitott, amely egész novemberben ingyenesen megtekinthető a Csodák Palotája Playbárban!
További információk erre >>>

November 20., vasárnap

ZeneHajó Hajós Andrással és a Modern Art Orchestrával

(Budapest, BMC Koncertterem - november 20., 11.00)
Hajós András kapitány és Fekete-Kovács Kornél első tiszt, valamint a teljes legénység egy olyan rendhagyó "zeneórával" várnak, ahol tananyag az együtt kiabálás, sőt, hangsúlyos pedagógiai cél, hogy a kezdetben legegyenesebb háttal ülő nevesse magát a legkönnyesebbre. A nagy móka közben észrevétlenül rengeteget tanulhatunk a zenéről és saját magunkról. Váljatok ti magatok is egy órára dalszerzővé, zeneszerzővé vagy előadóvá! Írjátok együtt az új ZeneHajó dalokat!
További információk erre >>>

BabaMama Expo és KidExpo

(Budapest, Papp László Sportaréna - november 18. - november 20.)
A virtuális valóságélményt is kipróbálhatják azok, akik ellátogatnak november 18-19-20-án a Budapest Sportarénába az őszi-téli időszak legnagyobb család rendezvényére. A KidExpo hatalmas élménygalaxisában az egész napos színpadi programok és a rengeteg játék mellett kedvenc TV figuráikkal is találkozhatnak a gyerekek, emellett az egészséges táplálkozás, a gyerekdivat és a biztonságos médiafogyasztás is fontos szerepet kap. A BabaMama Expón tapasztalt védőnők és gyermekgyógyászok válaszolnak a látogatók kérdéseire, de lehetőség nyílik Ördög Nórival, Béres Alexandrával vagy Tatár Csillával beszélgetni a várandósság és a gyereknevelés kihívásairól.
További információk erre >>>