Járj te is SpongyaBob nyomdokain!

Ezeket tanítja neked a világhírű tengeri szivacs a Nickelodeon nyári műsorán, ahol augusztus 30-ig, hétfőtől-péntekig 9:30-tól láthatjuk SpongyaBob Kockanadrág kalandjait.

A nyár a gyermekek számára a várva várt pihenés és feltöltődés ideje, a hőségben azonban sokszor jólesik a hűs szobában elbújni és pár órácskára esetleg a tévé előtt kikapcsolódni. Ráadásul a rajzfilmekből még tanulni is lehet. SpongyaBob Kockanadrág például megmutatja, milyen kivételesen tisztelettudó, szabálykövető és hogy rá mindig lehet számítani. Lássuk, milyen tippekkel szolgál mindenki kedvenc tengeri szivacsa!

Kövesd a szabályokat, légy illedelmes és tisztelettudó!

SpongyaBob Kockanadrág mindig törekszik arra, hogy betartsa a szabályokat. Így történt ez akkor is, amikor lelkesen tanulva igyekezett megszerezni a jogosítványt, hogy a legnagyobb biztonságban szelhesse a tengeri utakat. A kis szivacs számára az illem is elsődleges: mindig alázatosan viselkedik másokkal, ezáltal pedig ő a legszerethetőbb figura az egész öbölben. Légy te is tisztelettudó és meglátod, hogy a környezeted is viszonozni fogja!

Ápold a barátságaidat!

A mi kedvenc Bikinifenék-lakónk mindig önzetlen, ha a barátairól van szó, és bármikor lehet rá számítani. A legjobb barátja Csillag Patrik, aki néha meg sem érdemli ezt a különleges bánásmódot. Emlékeztek például arra az esetre, amikor Spongya vett a saját pénzén egy gyerekmenüt, amiben ráadásul játék is volt? Megosztotta Patrikkal, hogy jót szórakozzanak, aki viszont sajnos elég önzőn viselkedett. Van még mit tanulnia SpongyaBobtól!

Forrás: Red Lemon Media


Szeresd és gondozd háziállataidat!

SpongyaBob kedvence Csigusz, a háziasított csiga, aki júliusban és augusztusban hétköznaponként szintén feltűnik majd a Nickelodeon képernyőjén. A kis sárga szivacs minden idejével és szeretetével gondoskodik állatkájáról, de ami a legfontosabb, hogy minőségi időt tölt vele: kirándulnak, fagyiznak, csavarognak és buliznak is együtt! Minden kiskedvenc ilyen gazdit érdemel!

Végezd a lehető legjobban a feladataidat!

A víz alatti világ egyik legikonikusabb helye a Rozsdás Rákolló, hiszen ott készül szupertitkos receptúra alapján a herkentyűburger, amit ráadásul csak és kizárólag Spongya ismer. Ő a valaha volt leglelkesebb munkaerő, aki imádja, amit csinál, annak ellenére, hogy egy meglehetősen kapzsi főnök és egy mindig mogorva pénztáros mellett dolgozik. Vegyél te is példát a kis szivacsról, és törekedj arra, hogy a legjobbat hozd ki magadból, legyen szó akár házimunkáról, sportról vagy tanulásról!


(via Red Lemon Media)