Kezdd az őszt a Cartoon Networkkel!

Szeptember alapjáraton nem egy túl vidám hónap, vége a nyárnak, a szünetnek, kezdődik a mókuskerék... A Cartoon Network azonban gondoskodik róla, hogy ősszel se lógassátok az orrotokat, a legmenőbb és legviccesebb mesehősökkel száll szembe a rosszkedv ellen.

A Cartoon Network nagy népszerűségnek örvendő tini titánjai új küldetésekre indulnak a sorozat legújabb részeiben. Robin, a szuperhőscsapat vezetője; a félig ember, félig gép Cyborg; Csillagfény, a földönkívüli lány; Raven, a sötét varázslatok szakértője és a bármilyen állattá átalakuló Gézengúz feladata a világ megmentése, de vajon mit csinálnak, ha épp nem a gonosztevőket üldözik?

Tini titánok, harcra fel! - új részek
szeptember 19-től hétköznap 18.20
ismétlés: hétköznap 14.30


Régi-új sorozat indult, amely – a rajongók nagy örömére – teljesen visszatért a Bolondos dallamok aranykorához, az 1940-es évekhez. Az akkori epizódokon egész nemzedékek nőttek fel, így az új részekben az egész család örömét lelheti. A Looney Tunes Cartoons évadonként 1000, részenként 1-6 percnyi klasszikus hangulatú rajzfilmet ígér Tapsi Hapsival, Dodó kacsával, Cucu malaccal, Rissz-Rossz Sammel, Elmer Fudd-dal és a többi kultikus szereplővel.

Tapsi Hapsi és barátai - új részek
szeptember 26-tól hétköznap 14.55
ismétlés: hétköznap 8.50


Látogass el Jellystone-ba, ahol régi és új barátokkal találkozhatsz. Itt él a Hanna-Barbera alkotópáros legtöbb és leghíresebb alakja, úgy mint Maci Laci, Bubu, Turpi úrfi, Jonny Quest, Nyegleó, Magilla Gorilla és Foxi Maxi. Vajon megint mi okoz felfordulást a kisvárosban? Kiderül a Cartoon Network sorozatának új részeiből szeptembertől.

Jellystone! - új részek
szeptember 5-től hétköznap 18.50
ismétlés: mindennap 6.55


A Bakugan új sorozatában Dan és barátai: Shun, Wynton, Lia, valamint Lightning nevű kutyájuk egy csapásra kiválasztottak lesznek, amikor a Földön az ő kezükbe kerülnek először a Bakugan nevű misztikus lények. Hőseink feladata lesz megakadályozni, hogy a Bakuganok rossz kezekbe kerüljenek. A sorozat immár 4. évada, az Evolúciók szeptemberben új részekkel jelentkezik a Cartoon Networkön.

Bakugan: Evolúciók - új részek
szeptember 5-től hétköznap 20.30
ismétlés: 7.20


A nagysikerű, szintén New Yorkban játszódó élőszereplős mozifilm után Tom és Jerry vadonatúj rajzfilmsorozatban tér vissza. A duóra eddigi legnagyobb kalandjuk vár – a világ egyik leghíresebb metropoliszába, New York City-be költöznek, a Royal Gate Hotelbe. A közönségkedvenc macska–egér-páros véget nem érő rivalizálása rengeteg régi és néhány új baráttal folytatódik. Ezúttal Manhattanben, a Central Parkban, a Broadwayen a metróban és megannyi ikonikus New York-i helyszínen hagynak felfordulást maguk után.

Tom és Jerry New Yorkban - csatornapremier
szeptember 12-től hétköznap 17.15
ismétlés: 9.20