KÖSZI Titkos küldetés expedíciós tábor

A KÖSZI, azaz a Keresztény Önkéntesek Szövetsége az Ifjúságért és Gyermekekért Egyesület 2020. október 22. és 25. között Maharadzsa kincse címmel Szendehely-Katalinpusztán rendezi meg az 1. KÖSZI Titkos küldetés expedíciós tábort 5–12. osztályosok számára.

A KÖSZI Titkos küldetés expedíciós tábor a fantázia világába kalauzolja a fiatalokat, miközben megmozgatja az agyukat és a testüket is, nem utolsósorban pedig megmutatja az összefogás, a kooperáció erejét. Miközben számos készséget fejleszt (mint a kreativitás, a problémamegoldó és a kommunikációs készség), kiváló szórakozást nyújt, s lehetőséget teremt a tartalmas kikapcsolódásra az őszi szünetben is.

A tábor önkéntesei szeretettel várnak mindenkit, aki szeret csapatban dolgozni és rejtélyeket megfejteni. Aki vállalja, hogy a többiekkel közösen hajt végre egy titkos küldetést, képzeletben messzi tájakra is elkalandozna, és nem riad vissza semmilyen kihívástól, amit a barátaival együtt teljesíthet, annak ott a helye!

A tábor mottója 2020-ban: Maharadzsa kincse. A költség-hozzájárulás, a kedvezmények és a technikai részletek pontos leírása a KÖSZI honlapján található, és jelentkezni is itt tudunk. A szervezők folyamatosan monitorozzák a koronavírus-járvány terjedésével kapcsolatos híreket és jogszabályokat. Amennyiben a jogszabály nem változik, és továbbra is egyértelműen kimondja, hogy a tábor megtartható, valamint a KÖSZI a szálláshellyel egyetértésben úgy látja, hogy a tábor biztonságosan megtartható, mindenképpen megrendezik a Titkos küldetés expedíciós tábort.

Abban az esetben, ha a tábor elmarad, és a jelentkező már befizette a költség-hozzájárulást, a KÖSZI az összeget 100 százalékban visszatéríti, vagy igény esetén jóváírja a következő évi táborok valamelyikének költség-hozzájárulásaként beváltható kupon formájában.


(via KÖSZI)