Különleges ünnepi készülődés a fenntarthatóság jegyében

Lehet fenntartható az ajándékozás, környezetbarát az ünnepre hangolódás - vallja a Sétaműhely, amelynek legújabb programjai felejthetetlen közös élménnyé teszik a karácsonyi készülődést.

Szabadtéri - tehát a járványhelyzetben is biztonságos - és az egész család számára élvezetes ünnepi programot indít a Sétaműhely a budai Várban. Miközben a legkisebbek egy elveszett karácsonyi manó nyomait kutatják a Vár falai közt, addig a felnőttek különös történeteket hallgathatnak arról, hogyan ünnepelte a karácsonyt az elmúlt évszázadokban a felső tízezer. A gyerekek számára is könnyedén teljesíthető túra során a csoport ellátogat az Oroszlános udvarba, ahol megtudhatják, hogy mit kaptak ajándékba a királyi gyermekek, a Dísz téren találós kérdés, menet közben finom szaloncukrok hozzák lázba a kisebbeket, és a Mátyás-templom tövében még karácsonyi püspököt is választhatnak.

További információ és regisztráció a programra itt.

 

De két workshopon is részt vehettek, az egyiken a Medence Csoport varróműhelyébe leshettek be és készíthettek garantáltan eredeti és pazarlásmentes ajándékokat (táskát, övtáskát, pénztárcát) másnak vagy magatoknak. A workshopon designer vezető ad személyre szabott tanácsokat, a résztvevők választhatnak az elnyűhetetlen és csodálatos színekben pompázó (molinó)anyagok közül. Mindenki maga tervezheti meg és készítheti elő varrásra a táskákat, amelyeket végül szakemberek fejeznek be.
Így a siker garantált! Itt tudtok jelentkezni!

A másik program pedig a Humusz Szövetség kertes oktatóközpontjába invitál, ami egy igazi kis paradicsom a város közepén. A Sétaműhely ünnepi programján a látogatók megismerhetik a városi madarakat, majd a Pink Pónilóval közösen maradék anyagokból készíthetnek karácsonyi dekorációt.

Ha izgalmasnak találjátok, akkor ide klikkeljetek!

Bolygóbarát karácsonyt mindenkinek!

 

 

Zúzós riffek a SZESSÖNben! A PORT.hu zenés műsorának legújabb vendége Kiss Jenő, aki testépítő körökben ismert, hiszen 1996-ban ő volt a Mr. Universe világbajnoka. Izomzatát nem a szél hordta össze, de most kiderül, mire megy a brutális erő hat vékony fémhúrral szemben.