Még tudtok regisztrálni a Kajla sulibajnokságra

Nevezzetek az Országos Kajla Bajnokságra, és mérjétek össze tudásotokat a megyei selejtezőkön! Megyénként a 3 legügyesebb osztály indulhat a 20 db, egyenként 1 millió forint értékű, felejthetetlen osztálykirándulásért az online, élő elődöntőben. A két továbbjutó pedig a döntőben játszhat a fődíjért.

A selejtezőben megyénként mérkőznek meg a harmadikos-negyedikes osztályok. A budapesti osztályok a budapesti osztályokkal játszanak. A selejtező a meghirdetett időszakban - 2022.02.01. és 2022.03.06. között - bármikor lejátszható, de ismétlésre nincs lehetőség. Összesen 20 kérdésre kell válaszolni, és minden kérdésre 30 másodperc áll rendelkezésre, érdemes figyelni a gyorsaságra is, mert a helyes válasz mellett az idő is számít a pontozás során!

 

 

Az online elődöntők fordulójában a selejtezőből továbbjutott 60 csapat mérkőzik meg egymással. A 2 legmagasabb pontszámot elért osztály jut tovább a tévés döntőbe, míg a 3-20. helyezést elért csapatok 1-1 millió forintos osztálykirándulást nyernek. Márciusban jön a finálé, ahol a két döntőbe jutó csapat, az egész ország szeme láttára mérheti össze tudását és gyorsaságát. A főnyeremény egy 3 napos, 2 éjszakás szuper osztálykirándulás Budapesten, különleges szállással és egy csomó emlékezetes programmal.

Érdemes tehát Kajlával tartani egész évben!

A további részletekért és egy kis plusz segítségért klikkeljetek ide!