Nagy mágusok kicsiknek

A Varázslat Mesterei Gyerekeknek egy nagysikerű eseménysorozat, ahol Magyarország legjobb gyerekbűvészei szerepelnek egy színpadon. 3 zseniális gyerekbűvész - 2 szenzációs előadás - 1 felejthetetlen élmény!

A programsorozat rendkívül közkedvelt volt az elmúlt évek során, ezért április 9-én a szuperprodukció vadonatúj szereplőkkel várja a családokat, a helyszín a Klebersberg Kultúrkúria. Fellépők: Hajnal Máté, Szajlai Szabolcs és Varázs Tamás, akinek legújabb karaktere a Seriff, de az ismert és minden előadáson látható Bűvész-Varázsló karakter is visszatér. Mindenekelőtt a gyermekeket szórakoztatják a fellépők, de persze a gyermeklelkű felnőtteket is. Varázs Tamás a családok nagy kedvence, sok humorral átitatott előadásai mindig ámulatba ejtik a közönséget.

Ez már a negyedik alkalom lesz, minden alkalommal vadonatúj fellépőkkel.

Reméljük, újra teltházas előadásokkal kápráztathatjuk el a gyerkőcöket. Ismét lehet választani a 11.00 órás, illetve a 16.00 órás kezdési időpontokból. Legújabb fellépőink: Hajnal Máté, aki fiatal kora ellenére, tehetségének köszönhetően máris a gyerekek nagy kedvence lett különleges stílusával, sármjával. Szajlai Szabolccsal leginkább az ország szállodáiban, hoteleiben találkozhatott a közönség, ezenkívül rengeteg rendezvényen szórakoztatta már nyuszijával a nagyérdemű publikumot - részletezte Barlai Tamás, művésznevén Varázs Tamás.

Varázs Tamás

 

Elmaradhatatlan lehetőségként mindenki vásárolhat bűvészkellékeket az előadás előtt, után és a szünetben is. A program legvégén pedig közös fotót is lehet készíteni a fellépőkkel. 

További infókért klikkeljetek ide!