November a Cartoon Networkön

Ahogy megyünk bele a télbe, egyre hidegebb és sötétebb lesz odakint, de sebaj, mert a kedvenc gyerekcsatornánk gondoskodik róla, hogy novemberben se kelljen unatkoznotok a négy fal között.

Tini titánok, harcra fel! - új részek

november 14-től hétköznap 18.20
ismétlés: hétköznap 6.00 és 14.30

A Cartoon Network nagy népszerűségnek örvendő tini titánjai új küldetésekre indulnak a sorozat legújabb részeiben. Robin, a szuperhőscsapat vezetője; a félig ember, félig gép Cyborg; Csillagfény, a földönkívüli lány; Raven, a sötét varázslatok szakértője és a bármilyen állattá átalakuló Gézengúz feladata a világ megmentése, de vajon mit csinálnak, ha épp nem a gonosztevőket üldözik?

 

Totál Drámaráma - új részek

november 21-től hétköznap 13.40
ismétlés: hétköznap 6.55 és 19.15

A jól ismert animációs valóságshow, a Totál Dráma versenyzői: Owen, Duncan, Courtney, Izzy és a többiek, valamint Jude a 6teen című sorozatból óvodásként térnek vissza! A porontyok mindennap megtalálják a módját, hogy hatalmas felfordulást okozzanak, Séf óvóbácsi bosszantására. A Totál Dráma-spinoff tizenegy perces epizódjai minden eddiginél pörgősebbek lettek.

 

Ninjago - új részek

november 7-től hétköznap 15.25

A nindzsákat elítélik, miután szétválasztják Nyát a tengertől, és eközben felgöngyölítik a tervet, miszerint Ninjago főgonoszai egyesülnek a rejtélyes Kristálykirály által. Főhőseink beszivárognak a Kristálykirály tanácsába, és felfedik Ninjago elfoglalására irányuló terveit. Régi szövetségeseikhez fordulva új erőkkel gazadagodnak, hogy otthonukat megvédjék, és visszaállítsák a rendet Ninjagóban.

 

Scooby-Doo és (sz)társai - új részek

november 5-től mindennap 18.50

A Rejtély Rt. új sorozata visszatér a gyökerekhez. Az 1972-es Scooby-Doo újabb kalandjaihoz hasonlóan Fred, Diána, Vilma, Bozont és Scooby ismét hírességekkel együtt oldanak meg rejtélyeket. Világhírű szuperhős, sportoló, nyomozó, de még énekes is szegődik melléjük.

További izgalmas újdonságokat erre találtok!