Nyári könyvkihívás

Nincs is jobb, mint amikor nyáron azt olvashattok, amit csak szeretnétek. Most egy szuper kihívással készül nektek a Pagony, ami azon túl, hogy igen szórakoztató, még egy nagy kupac könyvet is nyerhettek vele.

A Most én olvasok!, a Zseblámpás és az Abszolút könyvek olyan könyvsorozatok, amelyek az első önálló olvasmánynál megfogják a gyerek kezét, és elvezetik őt egészen a könyvek habzsolásáig. Most a kezdőktől a haladókig mindenkit szeretnének meglepni a Pagonynál egy kis nyári játékkal, amit mindig élmény lesz visszanézni, visszaolvasni.

Az itt található pdf-ek között kedvetekre válogathattok, töltsétek le őket, nyomtassátok ki, amelyik tetszik, majd töltsétek ki, és küldjétek el a jatek@pagony.hu címre lefényképezve "könyvkihívás" tárggyal! Ha szeretnél plusz pontot szerezni a zsűrinél, akkor töltsd fel a bejegyzések közé az inspiráló könyvnaplód egy részletét a kihívás facebook eseményénél külön posztban ITT!

A nyári olvasmányotok bármilyen könyv lehet, nem feltétel, hogy pagonyosak legyenek, de legyen köztük legalább egy, ami az. Egy Most én olvasok!, egy Zseblámpás vagy egy Abszolút könyv!

A Most én olvasok!-könyveket ITT, a Zseblámpás könyveket ITT, az Abszolút könyveket pedig ITT tudjátok végigböngészni!

A beküldők között szeptemberben zsűriznek több könyvcsomagot, és persze minden résztvevő meglepetést kap, aminek egy része egy egész éves olvasás-tervező lesz!

Beküldési határidő: 2022. szeptember 5.

Az eredményhirdetésről emailben és a facebookon is értesítenek majd. 

Töltsd le a pdf-et, és indulhat a kihívás!

További infókért klikkeljetek ide!