Online események a héten a Pagonnyal

November 19-én újra jelentkezik a Pagony gyerekpszichológiai beszélgetéssorozata, amelynek témája ezúttal a testvérkapcsolat a családban, november 21-én pedig jön a Pagonyfeszt piciknek.

Mi a testvérféltékenység, és mit kezdjünk vele? Milyenek a jó testvérek? Mi a helyzet az egykékkel? Hogyan jelennek meg a testvérek a gyerekkönyvekben? Ezekkel és sok hasonló kérdéssel várnak mindenkit csütörtök este altatás után, elalvás előtt élőben a Pagony kiadó Facebook oldalán, ahol Szél Dávid gyermekpszichológussal Hajdu Zsanett, a Pagony kiadó munkatársa beszélget 20:30-tól.


November 21-én, szombaton pedig (ahogy november minden szombat délelőttjén) családi műsorral készülnek a Pagony Facebook oldalán. A harmadik online Pagonyfeszt a Pagonyfeszt piciknek fantázianevet viseli, és a kiadó kicsiknek szóló könyvei köré szervezik 11 órától kezdődően.

Először ellátogathatunk Maszattal, Berg Judittal és Agócs Írisszel a Posta Múzeumba, és megtudhatjuk, hogyan működik a posta. Majd meghallgathatjuk a legújabb Maszat mesét, amelyben – Mórocz Adrienn előadásában – Maszat öltözik. Ezután megismerhetjük Kiss Judit Ágnest, a Babaróka mesék szerzőjét, és belekukkanthatunk a legújabb könyvbe Krucsó Rita és Nyirkó Krisztina bábelőadásában.


Pásztohy Panka Pitypang és a hókutya című képeskönyvével egészen a Noé Állatotthonig repülhetünk, sőt kézműveskedhetünk is a gyerekekkel együtt. Végül pedig (ismét Mórocz Adrienn előadásában) meghallgathatjuk a Pipp és Polli – A barátságos csiga című mesekönyvet. A gyerekpszichológiai beszélgetés Facebook-esemény oldalát ide, a Pagonyfeszt piciknek Facebook-esemény oldalát pedig ide kattintva érjük el.


(via Pagony)