Pénteken nyit a Városligeti Műjégpálya

A járványhelyzet miatt sokáig nélkülöznünk kellett a Városligeti Műjégpálya kiváló adottságait és remek hangulatát, de ennek most vége, mert a hosszúra nyúlt szünet után november 19-én, pénteken 17 órakor újra kitárja kapuit a csúszkálni vágyók előtt Budapest kultikus közösségi korcsolyaparadicsoma.

A nagy nélkülözés után remek hangulatra és sok vidámságra lehet számítani a nyitó hétvégén.  Első ütemben a 12 ezer négyzetméteres jégfelület kétharmada áll a sportolni és kikapcsolódni vágyók rendelkezésére. A létesítmény üzemeltetője, a Budapesti Sportszolgáltató Központ (BSK) arról tájékoztatta az MTI-t, hogy felkészült személyzettel és kiváló minőségű eszközparkkal várja a látogatókat, többek között 2000 pár kölcsönözhető korcsolyával is. Így az sem probléma, ha nincs saját korcsolyánk, vagy kinőttük a tavalyit, ahogyan az sem gond, ha nem vagyunk még jégbiztosak, hiszen képzett oktatók segítenek megtalálni a balanszot a csúszós terepen. 

Városligeti Műjégpálya - fotó: Csudai Sándor / kurátor: Mucsy Szilvia

A műjégpálya a teljes szezonban rengeteg programmal és sok-sok szeretettel vár mindenkit, kicsiket és nagyokat egyaránt, az aktuális programokért érdemes figyelni a helyszín Facebook-oldalát

A jegyeket – amelyek ára évek óta változatlan  – a járványügyi szempontokat figyelembe véve érdemesebb online megvásárolni, de természetesen a helyi jegypénztárakban is van erre lehetőség. Fontos, hogy a járvány jelen állapota miatt a belső terekben a maszkhasználat kötelező, azt semmiképp ne hagyjátok otthon!

További infókért klikkeljetek ide!

 

 

A Port.hu zenés műsora, a SZESSÖN e heti vendége a Nem akarok beleszólni trió egyik frontembere, Fancsikai Eszter, aki a YouTube-ról úgy lehet ismerős mint Vegamama. Most megmutatta, hogy mit tud a dobok mögött.