Téli móka a Cartoon Networkkel

Decemberben is sok vidámság vár rátok a Cartoon Network csatorna kínálatában, lesznek újdonságok és kifejezetten az ünnepi időszakra szánt meseblokkok, hogy jól teljen a szünet.

Vadócok - új részek

december 19-től hétköznap 15.55
ismétlés: hétköznap 8.50

Az erdőben nem érvényesek a külvilág szabályai. Itt a gyerekek a főnökök! A vadócok, vagyis Craig és két legjobb barátja, JP és Kelsey meghódítják a városi vadont, faerődöket építenek és merész kalandokat élnek át, tele képzelettel és játékkal.


Monkie Kid - új sorozat

december 19-től hétköznap 14.55
ismétlés: mindennap 20.00

A hagyományos kínai történet, a Nyugati utazás ihlette animációs sorozat a tinédzser Monkie Kid kalandjait követi nyomon, aki miután megbékél a világ megmentésének küldetésével, azon dolgozik, hogy teljesítse is azt.

 

Szünidei hétvégék a Cartoon Networkkel - maraton

december 3-tól hétvégén 10.25

A karácsonyt megelőző adventi hétvégéken a Cartoon Network népszerű sorozatainak maratoni összeállításai dobják fel a hideg napokat. Töltsd a hétvégéket a Medvetesók erdejében, a Totál Drámaráma óvodájában, a Tini titánok tornyában vagy Clarence kertvárosában!


Téli mókák Gumball-lal - maraton

december 26-tól mindennap 9.50
ismétlés: mindennap 17.15

A kinti hidegre való tekintettel a Cartoon Network pörgős maratonnal dobja fel a mindennapokat. Decembertől két héten keresztül Gumball, Darwin, Anais, Nicole és Richard, vagyis a Watterson család szórakoztatja az egész családot a Gumball csodálatos világa válogatott epizódjaiban.

 

További érdekességekért kattintsatok ide!