Utolsó pillanatos ajándékok

A tárgyi ajándékok mellett ma már számtalan egyéb lehetőség közül választhatunk, hogy kicsik-nagyok, az egész család izgalmas élményekkel legyen majd gazdagabb. Tippek és ötletek következnek családi ajándékozáshoz, valamint vásárlási utalványok az utolsó pillanatokra a Pagony jóvoltából.

Rumini kalandszoba - azaz Kalandra fel!

A különleges családi vagy baráti programra vágyóknak ideális ajándék a Bartók Pagonyban található Rumini kalandszoba. Az ország első gyerekeknek szóló különleges szabadulószobája összesen 265 négyzetméteren, 2 izgalmas pályával, a hét minden napján várja a látogatókat. A varázslatos helyen Berg Judit népszerű sorozata, a Rumini kel életre: izgalmas, játékos módon, a gyerekek aktív közreműködésével teszi átélhetővé Rumini kalandjait, abban az esetben is, ha még nem olvasták a regényeket. A Rumini kalandszobában két különböző, de egyforma nehézségű pályán próbálhatják ki magukat az érdeklődők. A küldetések teljesítése során a csapat minden tagja kiveszi részét a feladatokból, így egyforma sikerélményt él át mindenki. A feladatoknál szükség lesz az összefogásra, csak úgy teljesíthető a végső küldetés.

A 45 perc alatt bejárható pályákon 3-7 fő játszhat, összesen 14-en kalandozhattok egy időben, két pályán. A kalandszoba 8 év felettieknek szól, szülői felügyelettel. 10 éven felül már önállóan is látogatható mindkét pálya.

Árak: 4 fő esetén: 9000 Ft/pálya, minden további személy plusz 2000 Ft. A pálya teljesítése után a látogatók belevethetik magukat Rumini további kalandjaiba, illetve a Pagonyban rengeteg könyv és játék közül válogathatnak, vagy a Pagony Caféban sütik, szendvicsek, hideg-meleg italok mellett pihenhetnek.

A kalandszoba teljesen biztonságos, minden eszköz és a játéktér is folyamatosan fertőtlenített, ám a járványügyi helyzet miatt a kalandszobában 6 éves kor felett a maszk viselése kötelező.

A pályák látogatásához előzetes online foglalás szükséges, ezt itt tudjátok megtenni! 

 

Pagonyos ajándékutalványok

Ha nem tudjuk, hogy a megajándékozott pontosan milyen könyvnek örülne, vagy félünk, hogy esetleg már megvan neki egy bizonyos kötet, a legpraktikusabb ajándék lehet nem csak karácsonykor, hanem egész évben a Pagony vásárlási utalvány, melyet minden Pagony boltban, valamint online is megvásárolható a pagony.hu felületén.

A 20.000, 10.000 és 5000 Ft értékben vásárolható ajándékutalványok országszerte mind a 11 Pagony-boltban beválthatók, és természetesen felhasználhatók a Pagony webshopjában is minden könyvre és játékra. Az utalványok a kiállítástól számított egy évig érvényesek.

A Pagony üzletek listáját itt találjátok!

 

Névre szóló levélcsomag 12 hónapon át Berg Judittól és az UNICEF-től

Hatalmas siker az UNICEF Magyarország Két kis dínó programja, amelyben névre szóló postai levélcsomagot kapnak a gyerekek Berg Judit meséivel. Ez a levélcsomag egy különleges ajándék lehet az UNICEF jóvoltából a 4-10 éves korosztálynak, hiszen minden gyerek szeret levelet kapni. Főleg, ha
Berg Judit két kedvenc mesehőse küldi nekik egy messzi-messzi országból, és a postás dobja be hozzájuk. Az UNICEF Magyarország programjában Berg Judit írónő ismert mesefigurái kelnek útra, a két kis dínó mutatja be a magyar gyerekek és szüleik számára a távoli országokban élő gyerekek hétköznapjait.

A Két kis dínó programra előfizető családok 12 hónapon át, havonta egy névre szóló levélcsomagot kapnak a József Attila-díjas írónő, Berg Judit új, csak itt olvasható meséivel. A család az UNICEF Magyarország segítségével és a dínókkal együtt „utazhatja be” a világot. Trikó és Nyamm 12 távoli országba kalauzolja el a 4-10 éves felfedezőket, hogy bemutassák a madagaszkári, bangladesi, mongol, vagy éppen az elefántcsontparti gyerekek mindennapjait. Ezen kívül megismerhetik az UNICEF munkáját is az adott országokban.

A levélcsomagokat a postás kézbesíti, a mesék mellett kreatív feladatlapokat, térképet, képeslapot is kézbe vehetnek a címzettek. A havi 2.500 Ft-os rendszeres adomány összege 100%-ban az UNICEF-hez érkezik meg, így a résztvevők rendszeres támogatóként segítséget nyújthatnak a világ legnehezebb sorsú gyermekeinek, hogy egy boldogabb, egészségesebb és biztonságosabb világot építsünk a számukra, az előfizetésre fordított összeg segítségével tiszta vizet, gyógyszert, élelmiszert, oktatást kapnak a leginkább rászoruló gyerekek. A támogatások lehetőséget adnak arra, hogy a nehéz körülmények között élő gyerekek is játszhassanak és tanulhassanak.

Regisztrálni és előfizetni itt tudtok!

 

Pokorny Lia az I Love You Babyt énekelte a SZESSÖN próbatermében, amivel Tomi és Jancsó simán fel is vehette volna a helyben megalakult zenekarukba.