Nyáresti szórakozás - ahogy mi szeretjük

Színházi előadások, fesztiválok, koncertek - csodás kulturális programokkal varázsolhatod még szebbé a nyaradat, itt meg is tudod vásárolni a jegyeket hozzá.

Óbudai Társaskör Kertje

2018. július 4. - augusztus 5., Óbuda

Az Óbudai Társaskör épülete, kertje, minden szeglete kínálja a lehetőséget, hogy életteli események, koncertek, zenés irodalmi estek, kiállítások teremtsenek alkalmat a társas összejövetelre.

Zenés Állatkerti Esték

2018. július 4. - augusztus 22., Fővárosi Állat- és Növénykert, Főkapu tér

Szerdánként 20.30-tól koncertekkel vár az Állatkert. Többek között Kern Andrással, Geszti Péterrel, a 30 éves PA-DÖ-DŐvel és Jazz zenei estekkel.

Pickup & 4x4 Fesztivál

2018. július 14., Hungaroring Off-Road Centrum, Mogyoród

Egy igényes, interaktív, az egész család számára kikapcsolódást nyújtó egész napos fesztivál, koncertekkel, gyerekprogramokkal, off-road vezetéstechnikai segítséggel kiépített és természetes erdei környezetben, a HUNGARORING kellős közepén!

XIII. FEZEN Hungarian Bowl

2018. július 14., 17:00, Szusza Ferenc Stadion

A két legjobb magyar csapat idén az újpesti Szusza Ferenc Stadionban dönt a bajnoki trófea sorsáról. Cheerleader show, Kovács Sanyi szakértő kommentárja, büfé, tombola és egyéb meglepetések is várják a kilátogatókat. Kőkemény, látványos mérkőzés, oldott lelátói hangulat, igazi amerikai életérzés várja a kicsiket és nagyokat!

Viharban születtem - Hobo életmű koncert

2019. március 30., 19:00, Papp László Budapest Sportaréna

A koncerten fellép Hobo néhány új és régi alkotótársa, többek között Póka Egon és Tátrai Tibor, de ott lesz Deák Bill Gyula és Cserhalmi György is.

Galla Miklós lemezbemutató koncertje

2018. augusztus 30. 20:30, Várkert Bazár

Galla Miklós – többek között Pacsai Márk segítségével – újjávarázsolta az egész repertoárját. Immár 21. századi, elektronikus hangszerelésben szólnak az ikonikus és kevésbé ikonikus dalok. De mindegyik ironikus!

Újszínház

2018. szeptember - október, Újszínház

 

Az évad új bemutatóval kezdődik. A kegyelmesasszony portréja egy könnyed, franciás vígjáték nagyon is magyar jellegzetességekkel röpíti a közönséget a 20-30-as évek világába a némafilmek burleszk elemeivel.

Segway Túra - Fedezze fel a belváros szépségeit

2018. minden nap, Magyar Állami Operaház előtt

Legyen részese egy igazán különleges és új városnéző élménynek Segway túráinkkal! A túra kis csoportos és teljes mértékben interaktív: tegye fel kérdéseit a várossal kapcsolatban! Találkozópont: az Opera előtt (Budapest, Andrássy út 22, 1061)