Kalandozás Pemzlivel - Szavazás

A MANK által, a Kalandozás Pemzlivel című foglalkoztató kiadvánnyal kapcsolatban meghirdetett gyermekrajz-pályázatra csaknem 90 alkotás érkezett óvodásoktól, alsó és felső tagozatos diákoktól. Öröm látni, hogy mennyi fiatal rajong a művészetekért – ezért külön jár a gratuláció minden pályázónak!

Nagyon sok szép rajz érkezett be, amelyek közül a MANK munkatársai kiválasztották a legkreatívabb műveket, melyeket korcsoportonként közzé is tettek. A végső nyertes művek kiválasztásához a közönség segítségét kérik, hiszen az ő lájkjaik, kedveléseik döntik el, ki nyeri el korcsoportjában az első, második és harmadik helyezést.

Az adott korcsoportok pályaműveit itt lehet megtekinteni és itt van lehetőség a szavazásra is:
Óvodások
Alsó tagozatos diákok
Felső tagozatos diákok

A szavazás a művek Facebook-on való közzétételétől indul és egészen az év végéig, 2020. december 31. éjfélig tart. A szavazás eredményét 2021. január 4-én hirdetik ki a szervezők szintén a MANK Facebook oldalán és a nyerteseket e-mailben is értesítik. A legtöbb szavazatot kapott művek fiatal alkotói pedig értékes nyereményekben részesülnek!

Azok, akik kedvet kaptak az alkotáshoz, megtehetik ezt Pemzlivel. A Kalandozás Pemzlivel című kiadvány megrendelhető itt. A továbbiakról érdeklődni a pemzli@alkotomuveszet.hu e-mail címen lehet.