David Safier: Happy family – Szörnyen boldog család

Kamaszoknak, felnőtteknek, boldognak, boldogtalannak. Mindenkinek, aki érezte már valaha, hogy az élete nem pont olyan, amilyennek elképzelte! A nyár legütősebb könyve

Varázslat, humor, jó adag életbölcsesség - lebilincselő történet a családi széthúzás következményeiről és az összefogás erejéről. A Pocsék karma című könyvével óriási sikert arató David Safier bestsellere, mely Európa szerte több millió példányban fogyott el.

Az élet tele van nehézségekkel: Emma feláldozta álmai karrierjét a családjáért. Könyvesboltot vezet, ami a csőd  szélén áll. Tinédzser lánya, Fee szerint az anyja tök ciki; fia, Max folyton a könyveit  bújja. Férje, Frank, a régi nagy szerelem is fényét vesztette már. A bonyodalmak egy pocsékul sikerült családi esttel kezdődnek. Hazafelé Emma majdnem elgázol egy koldusasszonyt.  A fura öregasszony megátkozza őket, így mindenki az általa viselt jelmezben ragad. Emma vámpírrá válik, Frankből Frankenstein lesz, Maxból vérfarkas, Feeből pedig múmia. Kalandos hajsza indul a banya után.

Minden leleményességükre, ügyességükre szükségük van, hogy megtörjék az átkot. A megpróbáltatások végén rájönnek arra, mennyire fontos az egymás iránt érzett szeretet és felelősség. Valamint arra, hogy az igazi erő családjuk egységében rejlik, és ha összefognak, nincs lehetetlen. David Safier ironikus, sok humorral tarkított regényében sajátos látásmóddal mosódik össze varázslat és valóság.
Fiatal és felnőtt olvasók számára egyaránt lebilincselő történet.

A regényből készült 4D-s animációs film hamarosan a mozikban.