Etgar Keret mesekönyve igazi irodalmi csemege!

A neves kortárs izraeli író, Etgar Keret öt varázslatos meséje mostantól magyarul is elérhető A kócos macskaemberkölyök és más mesék című kötetben.Az egyedi hangú, kedves, vicces, elgondolkodtató meséket Molnár Jacqueline különleges meglepetéseket is tartogató, varázslatos rajzai keltik életre.

Etgar Keret: A kócos macskaemberkölyök és más mesék
Illusztrálta: Molnár Jacquelin
Fordította: Demény Eszter, Komoróczy Szonja, Szabó T. Anna

Minden gyerek kíváncsi, hogy merre jár Habakukk és a kócos macskaemberkölyök?
Hogy fel kell-e törni a kedves perselymalacot, hogy Niszim megérkezik-e, hogy hogyan él az icipici királyság uralkodója? Na és hogy hova tűnt az égről a Hold?

Etgar Keret, a neves izraeli író mesegyűjteménye nemcsak felveti ezeket a kérdéseket, hanem választ is ad rájuk frissen megjelent gyönyörű kötetben. Mesés történetei mélyen belelátnak a gyerekek mindennapjaiba, és feltárják a gyermeki lélek titkait.

Öt mese, öt gyerek, öt különböző helyzet, melyeket Etgar Keret egyedülálló lírai stílusa, finom humora és a gyermeki nyelvhasználat mesteri ábrázolása kapcsol össze. A történetek így alkotnak harmonikus egységet, melyek minden korosztályt megszólítanak.

Az óvodás korosztálynak szóló mesék ideálisak esti felolvasáshoz és beszélgetésindítónak is tökéletesek.
A történeteket Molnár Jacqueline gyönyörű illusztrációi teszik teljessé, még közelebb hozva a gyerekekhez a különleges mesék világát.

Megjelenés: szeptember 23.
3-6 éveseknek