Könyvek kismanóknak és kicsit nagyobbaknak

A Manó Könyvek év eleji újdonságai

Egy szörnyen rendetlen szobába kukkanthatnak be a kicsik, akik biztosan kedvet kapnak a rendrakáshoz. Csingilinggel Sohaországba repülhetnek a Sohalányok két új kalandja során. A kicsik és a már felnőtt rajongók Beatrix Potter lenyűgöző világába léphetnek be Nyúl Péterrel és barátaival színezés közben, és az elkészült remekművek kikerülhetnek akár a falra is. A nagyobbak pedig az 1848-as forradalomban vehetnek részt Petőfi és a márciusi ifjak oldalán egy szabadulókönyvben – így csupa érdekes kaland közben ismerkednek meg a forradalmi eseményekkel.

Disney Baby – Kontrasztok – Állatok

Fejleszd babádat a könyvben található kontrasztos képekkel, melyek nagyon jó hatással vannak a látás korai fejlődésére, hiszen segítik a szem fókuszálását és az éleslátás kialakulását. Fedezzétek fel együtt az állatok világát!

Megjelenés: 2022. január 15.



Disney Baby – Kontrasztok – Hangok

Fejleszd babádat a könyvben található kontrasztos képekkel, melyek nagyon jó hatással vannak a látás korai fejlődésére, hiszen segítik a szem fókuszálását és az éleslátás kialakulását. Már a pár hetes babákkal is nézegethetitek a kedves képeket.

Megjelenés: 2022. január 15.


Jessica Martinello: Rémes rendrakás

Bármilyen rémes feladat is, még a szörnyeknek is rendet kell tenniük a szobájukban! Nem hiszel nekem? Akkor olvasd el, mi történt Kupikával, a rendetlen szőrmók szörnyecskével, és egészen biztosan soha többé nem hagyod szanaszét a játékaidat!

Korosztály: 3+

 


Beatrix Potter: Nyúl Péter világa – Beatrix Potter színezője

Üdvözlünk Beatrix Potter világában, ahol Nyúl Péter, Nyuszi Benjámin és Kacsa Jolán mellett még számtalan kedvencünk várja, hogy életre keltsd őket.
45 bájos, színezésre váró kép, és idézetek az eredeti mesékből.
Fordította: Csapody Kinga
Megjelenés: 2022. január 17.
Korosztály: 5+


Kiki Thorpe: Disney – A Sohalányok 3. – Kívánj valamit!

Repülj Csingilinggel a varázslat szárnyán Sohaországba!

Mia, Laney, Kata és Gabby különleges kislányok.

Ha a Sohalányoknak kedve támad Tündérvölgybe látogatni, csak átbújnak a kerítés egy kilazult léce mögött. De hogyan tovább, ha valaki megjavította a kerítést... Gabby pedig Sohaországban ragadt?

Olvasd el a Sohalányok következő kalandját is!
Fordította: Morcsányi Júlia
Megjelenés: 2022. január 24.
Korosztály: 6+


Kiki Thorpe: Disney – A Sohalányok 4. – Vágta a ködben

Repülj Csingilinggel a varázslat szárnyán Sohaországba!

Mia, Laney, Kata és Gabby különleges kislányok.

Sűrű köd ereszkedett Tündérvölgyre. A köddel megérkeznek a ködlovak is, és a ködlovakkal érkeznek a kalandok. Kate lóhátra pattan, és elvágtat, de a tündéreket aggasztják egy ősi legenda szavai. Ha végre kitisztul a köd, vajon Kate-et is elviszi magával?

Fordította: Morcsányi Júlia
Megjelenés: 2022. január 24.
Korosztály: 6+

Fodor Veronika: Talpra, magyar! – Forradalmi szabadulókönyv

Légy részese az 1848-as forradalomnak ebben a rendkívüli szabadulókönyvben!
Tarts Petőfi Sándorral és a márciusi ifjakkal a Pilvaxba, a Nemzeti Múzeumba és szabadítsátok ki Táncsis Mihályt, majd vigyétek sikerre a forradalom ügyét! A feladat: ki kell játszani a birodalom titkosrendőrségét. Cselezd ki az ügynököket, kézbesíts fontos üzeneteket! Szükséged lesz a kalandokhoz a kíváncsiságodra, és egy ceruzára vagy golyóstollra.

Ez a könyv történelmi alapokon nyugszik, valós személyekkel, tényekkel, eseményekkel. De nem kell megijedni, ugyanis nem történelemkönyv. Megjelennek benne kitalált alakok és történések is. Ám a lényeg, hogy ennek a könyvnek TE vagy a főszereplője!
Megjelenés: 2022. január 31.
Korosztály: 6+

A Port.hu zenés sorozatának első évadának utolsó részében Király Attila színész és szinkronszínész ült be a dobok mögé.