Könyvmolyképző ajánlat

Az elmúlt napokban négy nagyon várt Rubin pöttyös kötet is előrendelhető lett a Könyvmolyképző Webáruházban, amik garantáltan feldobják majd a hangulatod. A Vörös pöttyös kötetek kedvelőinek is készült egy meglepetés. Fedezd fel új kedvenceidet!

Te is imádod az érzéki, szórakoztató, elgondolkodtató és romantikus Rubin pöttyös regényeket? Ha igen, most örülni fogsz! Íme az előrendelhető könyvek listája:
 
Ali Novak: Életem a Walter fiúkkal (Vörös pöttyös)
Jackie élete egyik napról a másikra megváltozik, amikor a családja életét veszíti egy szörnyű balesetben, és az ország másik végére költözik, ahol az új gyámcsaládjával kell élnie, és tizenegy fiú között boldogulni...
A történet először a Wattpadon hódított, utána lett belőle bestseller könyv. Tavaly a Netflix forgatott belőle sorozatot, amit jó eséllyel még idén láthattok is!


K.A. Tucker - Az egyszerű vadon 2. Vad szívvel (Rubin pöttyös)
Az egyszerű vadon a romantikus történetével és Alaszka gyönyörű tájaival sokatokat elvarázsolt. Most itt a folytatás, amiben Calla Fletcher új emberként tér vissza Torontóba, de nehezen találja a helyét, és még mindig borzasztóan szerelmes a goromba bozótpilótába, akit maga mögött hagyott. Amikor Jonah felbukkan az ajtajában, döntés elé kerül.
Olvass bele ingyen!


Kylie Scott - A csehó 2. Twist - Csavar (Rubin pöttyös)
A rocksztáros románcok királynője visszatér A csehó sorozatával! A főhős ezúttal a szexi csapos, Joe Collins, aki online megismer egy lányt, akivel egyre mélyebb és szexibb üzeneteket vált. Minden jól alakulhatna, de a lány azt hiszi, hogy Joe bátyjával beszél...
Olvass bele ingyen!

Forrás: Könyvmolyképző

Mariana Zapata - Könnyűszerrel (Rubin pöttyös)
Bianca Brannen biztos benne, hogy az idő minden sebet begyógyít. Úgy hiszi, készen áll, hogy újra viszontlássa a híres sportolót, Zac Travist, akit a hírnév előtt még aranyszívű, sovány kölyökként ismert. Aki annak idején összetörte a szívét… Ha Zac neve ismerős, az nem véletlen, találkozhattál már vele az író Szívvel a falnak című kötetében mellékszereplőként. Itt az idő, hogy most megismerd az ő történetét is!
Olvass bele ingyen!


R.S. Grey - A menő doki (Rubin pöttyös)
Dr. Russellnek nincs valami jó híre a kórházban. A műtősök szerint érzéketlen, a nővérek szerint végtelenül öntelt, a rezidensek szerint pedig igazán lenyűgöző. Bailey mindenképpen szeretné elkerülni a szexi dokit, de a főnöke nyugdíjba megy, így vele kell dolgoznia... Ha szereted a Grace klinikát, és szívesen olvasol romantikus, vicces történeteket, ezt se hagyd ki!
Olvass bele ingyen!

Tudtad?
Ha közvetlenül a Könyvmolyképző Webáruházban vásárolsz, azzal újabb csodálatos könyvek megjelenését teszed lehetővé. Ráadásul az elsők között olvashatod el a legújabb kedvenceidet. Rendelésre fel!