A hétköznapok legjobb ajánlatai

Nehezen kezdődik a hét, de mi megkönnyítjük. Legalábbis abból a szempontból, hogy nem kell végignyálazni a heti műsort - a monitor is hálás lesz nekünk - mi kiválogatjuk a hétköznapokhoz legjobban illő filmeket.


Hétfő

Míg az RTL Klubon tovább robog a Farm, ahol egy átlag városi is megtanulhatja az állattartás és a földművelés apró titkait, addig a TV2 vadonatúj show-műsorral erősít. A Drágám, add az életed! (19.20h) házigazdái Ábel Anita és Majka, és ismert sztárpárok hölgytagjai licitálnak párjuk teljesítőképességére, akik igyekeznek bebizonyítani, mi mindenre képesek szerelmükért.

Kedd

Amit ma ajánlunk, az a Párterápia (TV2, 21.20h). Na de nem kell megijedni, senki magánéletében nem szeretnénk turkálni, egyszerűen csak ez az amerikai vígjáték címe. Phil és Klarie több év házasság és két gyerek után úgy próbálják feldobni mindennapjaikat, hogy minden héten újra randiznak egymással. Amikor már ez sem működik, egy menő étterembe készülnek, és mikor kiderül, hogy csak foglalással juthatnak be, akkor másnak adják ki magukat. Azt viszont nem sejtik, hogy így veszélybe kerül az életük.

Szerda

Ezt a napot igazán fel kell dobni valamivel, mi egy fergeteges vígjátékot választottunk. A Tök állat a TV2 (21.20h) esti kínálatában szerepel, benne Rob Schneiderrel, akinek sosem okozott gondot, ha teljesen hülyét kell csinálni magából. Ebben a filmben egy baleset után állati szerveket kap, amitől furcsa viselkedésbeli változásokat tapasztal magán. Mintha kicserélték volna, olyan gyors, hogy lovakat hagy le, asztma gyógyszerét sem kell használnia, majd mikor a reptéren kiszimatolja egy csempész heroinját, kinevezik rendőrnek. De az állattá válás folyamatának vannak zűrös mellékhatásai is.

Csütörtök

 Ez az a nap, amikor már nagyon várjuk a hétvégét, szóval ilyenkor minden pénzt megér egy romantikus vígjáték. Ezért ajánljuk mára a SuperTV2 esti filmjét, Az 50 első randit. (21h) Az Adam Sandler és Drew Barrymore főszereplésével készült vígjátékban biztosan nem fogunk csalódni, hiszen Sandler pályafutásának egyik legjobb filmje. A történet egy srácról szól, aki beleszeret egy gyönyörű lányba. Ezzel csak egy probléma van, a lány egy baleset következtében elvesztette a rövidtávú memóriáját, ezért másnapra semmire sem emlékszik a randiból, így másnap újra meg kell hódítania a szívét. És ez így fog menni minden egyes nap.

Péntek

Végre itt a hétvége, a mai este már csak a lazításról szól. Ehhez a programhoz ajánlanánk a SuperTV2-n 21 órakor kezdődő Shrek című animációs vígjátékot. Ki ne ismerné a nagy zöld melákot, vagyis Shreket, az ogrét. A zord külső igen meleg szívet takar, csak ezt annyira nehéz elképzelni, hogy a környék lakóinak nem is sikerül. Folyamatosan zaklatják a nagy, bárgyú szörnyet, és egy nap mesebeli lények sokasága lepi el a házát. Nem marad más hátra, kézbe kell vennie dolgait. Kalandjai közben megismerkedik Szamárral és egy gyönyörű királylánnyal, Fionával is.