„A lány veled van? - Batman Superman ellen - Az igazság hajnala feliratos előzetes

Ki kivel van, ez a nagy kérdés a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala-ban, és a sorban harmadik, nálunk elsőként magyar felirattal is megnézhető előzetes azt jelzi, hogy a film címe csalóka, mert bár a korábbi előzetesek a két szuperhős konfliktusáról szóltak, most azt láthatjuk, ki ellen fognak közösen megharcolni, és ki lesz ebben a szövetségesük. Vigyázat, spoilerveszély!

„Krypton fia Gotham denevére ellen”, kiáltja izgatottan Lex Luthor, aki a második, nemrég a Jimmy Kimmel Live című műsorban debütált előzetes kezdetén még vendégeként köszönti a két, civilben megjelenő, de már szóváltásba keveredő szuperhőst, ám láthatjuk, hogy végig azon dolgozik, hogy a Denevéremberrel intéztesse el régi ellenfelét. Azt is láthatjuk, most először, hogy amikor terve kudarcot vall, előkerül a néhai Zod tábornok holtteste, és Kal El kryptoni ellenfelének teteme lesz a nagy közös ellenfél, a Doomsday-ként emlegetett szörny megteremtésének kiindulópontja. A hardcore rajongók szerint ezzel a mostani trailer túl sokat árult el, ám aki csak kicsit is odafigyelt a történetre és a szereposztásra – illetve a már meghirdetett folytatásokra –, az tudja, hogy a két főhős konfliktusa max. a film felét fogja elvinni, és az igazi ellenfél csakis Ley Luthor lehet, és Wonderwomant is láthattuk, és azt is, milyen jól néz ki. Itt viszont együtt láthatjuk a három (pozitív) hőst, amint szembeszállnak a szintén elsőként látott, ritka ronda Doomsday-jel. 

Nézd meg a magyar feliratos előzetest:

2016. március 25-i nemzetközi premierig – a magyar dátum még nem nyilvános – még biztosan láthatunk újabb részleteket, de a lényeg most már összeállt, ami a történetet illeti, és az is, hogy szegény Henry Cavill mennyivel kevésbé jó színész, mint az itt nagyon viharvertre vett Batmanként megjelenő Ben Affleck, Jesse Eisenberg pedig barmi idegesítő Lex Luther lesz, Gal Gadot-ról viszont még csak annyit tudunk, hogy szépen táncol, és keményen néz. 

A PORT.hu ajánlja: Batman Superman ellen - Az igazság hajnala