Angyalok: végállomás

Három nap, háromszor 24 óra várakozás, fülledtség, tompa idegesség és feszültség.
Serge kamionsofőr, Franciaországba viszi az árut Marokkóból, luxusruhákat, szövetet. Rendszeresen megáll Tangerban, ahol már gyűlölve-imádva várja kedvese, Sarah, valamint Said, a lány segítőtársa, barátja.

A kikötőkben, a határon, a vámon lassan telik az idő, izzik a levegő. Jönnek a batár nagy teherautók, mennek a gigászi dömperek. Szögletes arcú marokkóiak, egyenruhás, rigorózus tisztek nyüzsögnek a placcon. Főhősünk ráérősen, de elér a fővárosba. Mostani útján nem bír ellenállni a kísértésnek. Kell neki a pénz, kamionjában elrejtenek valamit marokkói üzletfelei, akik hol feltűnnek, hol meg el.
Kiugrana a buliból, de akkor már késő.

Sarah először menekül a megbízhatatlan fiú elől, aztán persze a karjaiban végzi, a megszokott forgatókönyv szerint. Azonban most elég baja van a panzióval is, amelyet anyja irányított nemrég bekövetkezett haláláig. Várja a bátyját, aki majd magával viszi Kanadába. Valóra váltható álom, azonban maga sem tudja, tényleg el akar-e menni Tangerból. Saidot eléggé megviseli Sarah tervezett távozásának híre, egyre erősödik benne a bizalmatlanság minden élő iránt. Bicajával járja a várost, egy amerikaival és annak fura sleppjével jár össze. Számára a fő cél Európa, rövidlátó szemével lesi vaksin Spanyolország lankás hegyekkel tűzdelt partjait.

Mindhárom főszereplő élete egyik legfontosabb döntését hozza meg a harmadik napon. Szeret, marad, megy vagy elhagy.