Bemutatkozik a PORT.hu - Zoli

Arra gondoltunk, itt az ideje, hogy olvasóink megtudják, kik is készítik a Portot. Kik azok, akik segítenek eligazodni a programok között, akik válaszolnak az olvasói levelekre, akik filmeket, könyveket, színházi darabokat, gyerekműsorokat ajánlanak. Ezért december 12-től minden nap bemutatunk egy Port-os kollégát. Ő itt Zoli.

Polgár Zoltán vagyok, a PORT.hu vezető fejlesztője, 2016 tavaszán          csatlakoztam a csapathoz, éppen abban az évben, amikor megújult az      oldal. Heten dolgoztunk az új layouton, és én voltam, aki november 4-én   kiélesítette a jelenleg is látható PORT.hu-t. Azért szeretek itt dolgozni, mert a saját ötleteimet is megvalósíthatom, a fejlesztés mellett a kreativitásomat is kiélhetem. Ezalatt a négy év alatt sok fejlesztő dolgozott/dolgozik az oldalnál, akivel nagyon szerettem együtt ötletelni, fejleszteni, dolgozni, sok mindenkit kiemelhetnék egyesével, de Wech Zsolt, Anca István és Gräfl János hihetetlenül sokat tettek az oldalba.

Amire különösen büszke vagyok, az a Fórum megújítása volt, sokszor még én is benézek, és ha tudok, segítek a fórumozóinknak. És amit szintén nagyon szeretek a PORT-ban, hogy - bár fizikailag nem ülök a szerkesztőség tagjai között, mégis - teljes értékű csapattagnak érzem magam, és a közfelfogásban rendre utált csapatépítőkről is nagyszerű élményeim vannak.  

 

Virágot Algernonnak; Fotó: Puskel Zsolt

 

Szabadidőmben önkénteskedem az InDaHouse Hungary Egyesületnél, ahol hátrányos helyzetű gyerekeken segítünk, hogy ugyanannyi eséllyel induljanak az életben, mint a jobb körülmények között élő társaik. Ha majd vége lesz ennek a *** covid-helyzetnek, biztos megnézem még egyszer a Játékszínben a Virágot Algernonnak című darabot, illetve Pintér Béla: Titkaink előadását.