Bruce Willis remake-et forgat a Bosszúvágyból

Az új verzió rendezője Tarantino horrorfilmes barátja, Eli Roth lesz.

A Motel, az Utórengés és más horrorfilmek rendezője, a színészként is ismert Eli Roth remake-et forgatna Charles Bronson 1974-es kultifilmjéből, a Bosszúvágyból - írja a Movieweb.

A sztori lényegében ugyanaz marad: az építész Paul Kersey átlagos, nyugodt és boldog életet él feleségével és lányával, ám egyik nap rablók gyilkolják meg a feleségét, lánya pedig depresszióba zuhan. Paul fegyvert szerez, és amikor őt is megtámadja egy raból, lelövi. A bosszútól megrészegülve ezután önjelölt igazságosztóként éjjelente mindig a legveszélyesebb utcákat járja, és alig várja, hogy valaki belé kössön, legyen az illető piti zsebtolvaj vagy kőkemény gengszter.

Az 1974-es Bosszúvágynak nem ez lesz egyébként az első feltámadása. Az elmúlt évtizedekben négy folytatás is készült a franchise-hoz: Bosszúvágy 2 (1982), Bosszúvágy - A terror utcája (1985), Bosszúvágy - Véres leszámolás (1987) és Bosszúvágy 5: Bosszú a kedvesemért (1994) címmel, melyek többségét a vacak B-filmjeikről elhíresült Menahem Golan-Yoram Globus producerpáros pénzelte.