Chris Chris és Chris fotójával ünnepelte Chris szülinapját

Christ még Arnold Schwarzenegger keverte össze Chris-szel, na de ki tud eligazodni ennyi Chris között?!

Chris Evans tegnap töltötte be a negyvenet, és ennek apropójából Chris Hemsworth egy vicces üdvözletet küldött Insatgaramon a (korábbi) Amerika kapitányt megformáló színésznek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Chris Hemsworth (@chrishemsworth) által megosztott bejegyzés

A Thort játszó Chris Chris nevű cimborájával, a Star Lordot alakító Chris Prattel vigyorog a fotón, az alábbi szöveggel:

Boldog 40. születésnapot, Chris Evans, mindig te leszel az első a (telefon)könyvemben.

A rajongók is jót mulattak ezen, de a negyedik Christ hiányolván van, aki megjegyezte, hogy nem Evans a legelső Chris, hanem Chris Pine.

Hemsworth köszöntő szövege finom kis trollkodás Chris Pratt apósa, Arnold Schwarzenegger felé, Pratt ugyanis 2019-ben elvette Schwarzenegger idősebb lányát. A mindenkori Terminator idén januárban belezavarodott ebbe a Chris-dömpingbe, méghozzá egy online jótékonysági rendezvényen, aminek Pratt volt a műsorvezetője.

Helló, Chris ... Evans, ó, nem Chris Evans, sajnálom, kezdettől fogva elcseszem ezt az egészet, Chris Pratt.

Így magyarázkodott utána:

Nem jól néztem a névkártyákat. Sajnálom. Tudnom kellene a nevedet, tudnom kellene a nevedet. Ez biztos. Te vagy a kedvenc vejem.

Hát ha még egy após is belezavarodik, akit ráadásul Arnold Schwarzeneggernek hívnak, egy halandó ember mit szóljon? Ennyi csodálatos Chris között könnyű elveszni. 

Végezetül: ehhez az egészhez semmi köze, de Chris Evans olyan hülyén tud nevetni, hogy mindig jó móka megnézni erről egy válogatást. És rendre a bal mellkasát fogdossa közben.

(Forrás: Entertainment Weekly)