Csak egyetlen apró hiba volt Tara Reid halloweeni jelmezén

A színésznő nagyon frappáns és kreatív akart lenni. Nem sikerült neki.

Az Amerikai Pite és a Sharknado sztárja is nagyon készült az idei halloweenre, és természetesen ő is a világ elé tárta idei jelmezét a közösségi médiában. Az egykor szebb napokat látott színésznő talán abban is reménykedett, hogy a kosztümének hála felfigyel rá egy képregényfilmes producer, ezért ezzel a kommentárral osztotta meg a fotót:

Szívek királynője, szuperhősnek érzem magam ebben a ruhában"

- írta, hozzátéve, hogy alig várja, hogy új szerepeket játszhasson ezt az energiát becsatornázva.

A kosztümmel csak egy apró probléma volt. Egy apró nyakláncon kívül a jelmezén lévő kártyák nem szívek (kőrök) voltak, hanem kárók, és a Twitter népe ezt természetesen észrevette, és szóvá is tette.

Miután alaposan kigúnyolták, Reid visszavágott, a „Twitter alakrendőrségének” nevezve a kritizálóit, és közölt mellé egy fotót is, amelyen pontosan ugyanaz a jelmez látható, csak ezúttal egy nagy gyémánt szívecskével a vállán.

Ha komolyan gondolta, hogy egy szív felragasztása egy teljes egészében kárókártyákból készült jelmezre megakadályozza a követőit, hogy tovább élcelődjenek rajta, akkor elég nagyot tévedett, mert sorra jöttek a kreatív beszólások. Mint például az a komment, hogy „Egyem meg a káróját!”

via: Uproxx