Daniel Radcliffe már megint rosszfiú lesz

Úgy tűnik, Daniel Radcliffe még mindig görcsösen próbál kitörni a Harry Potter-féle kedves varázslófiú skatulyájából. A fingó hulla (Az ember, aki mindent tudott) után most egy drogcsempész bőrébe bújik.

A film címe Beasts of Burden lesz; Radcliffe egy drogot szállító pilótaként összetűzésbe keveredik a Kábítószer-ellenes Hivatallal és a drogkartellekkel is.

Mielőtt még megörülnének a varázslófilm-rajongók, ennek a mozinak nincs köze a Rowling-féle könyvből készült Legendás állatok és megfigyelésük (angol címe: Fantastic Beasts and Where to Find Them) című filmhez, amit novemberben mutatnak be nálunk, és Harry Potter világát kelti újra életre, ezúttal Radcliffe nélkül.

De maradjunk az eredeti témánál; Radcliffe tényleg halmozza a hasonló szerepeket; az Imperium című filmben, melyet Amerikában augusztusban mutattak be, egy fiatal FBI-ügynököt alakít, aki beépül egy neonáci terroristacsoportba. A júniusban nálunk is bemutatott Szemfényvesztők 2.-ben pedig egy informatikus zseniként próbálja kijátszani a Négy Lovast.

A Beasts of Burdent decemberben kezdik el forgatni; a forgatókönyvet Adam Hoelzel jegyzi, nevénél az imdb-n csak egy Amelia's Canon című rövidfilmet találunk és egy By the Rivers of Babylon című, 2017 évi premiert. A rendező a svéd Jesper Ganslandt (Emberszabású, Szőke nő) lesz.