Dögös FBI-informátor lesz az új Sarah Connorból

A Trónok harca és a Terminator 5 sztárja, Emilia Clarke az új Ben-Hur remake főszereplőjével, Jack Hustonnal fog hamarosan egy izgalmasnak ígérkező, nyomozós thrillert forgatni Above Suspicion címmel. A rendező ráadásul nem más, mint a zsáner nagymestere, Phillip Noyce, aki korábban olyan kasszasikereket forgatott ügynökös témában Harrison Forddal, mint Férfias játékok és a Végveszélyben.

Mindkét Ford-film Tom Clancy könyveiből készült annak idején, Noyce pedig úgy gondolta, nem kell a már bevált recepten változtatni: az Above Suspicion Joe Sharkey 1993-as, azonos című bestsellere alapján készül majd. A forgatókönyvet Chris Gerolmo írja (korábbi FBI ügynökös témájú filmje az 1988-as Lángoló Missisipi volt).

Maga a történet egy olyan valóságban is létező FBI ügynökről szól, aki végzetesen beleszeret az egyik fontos informátorába (őt fogja Clarke alakítani), ezzel pedig olyan botrányos és kínos ügyekbe keveredik, hogy ő lesz az első olyan FBI ügynök a szervezet kötelékében, akit a saját ügynöktársai keresnek egy gyilkosság gyanúsítottjakánt. A forgatás állítólag már idén nyáron elkezdődik. (via Geektyrant)