Elképesztő fotók szivárogtak ki a díszlet-Millennium Falconról

Egy komplett, bejárható Millennium Falcont épített a Disney London mellett. Kalandvágyó rajongók be is járták!

Valószínűleg nem egészen legális módszerekkel járt be egy pompás, életnagyságú Millennium Falcon-díszletet néhány brit Csillagok háborúja-rajongó Londontól nem messze. A fotóikat az Oblivion State egyik fórumába töltötték fel, de természetesen már több geekblog és mozis szakportál átvette azóta.

falconsw8.jpg

A hihetetlenül jó minőségű fotók sajnos arról árulkodnak, hogy a Disney a 8. rész forgatása alatt már nem őrzi olyan szigorúan a kellékeket, mint a 7. rész idején, amikor komplett jelmezes szereplőgárdákat menekítettek ki a díszletből, ha egy kóbor drón feltűnt a környéken. Igaz, a stúdió korábban azt terjesztette el a sajtóban, hogy a külső forgatások a Pinewood stúdió udvarán zajlanak - a Falcont viszont a Longcross stúdió udvarán fotózták le. A képgaléria itt látható - amíg le nem veteti a Disney.

Az egyelőre cím nélküli 8. epizód azzal is bekerült a napokban a hírekbe, hogy Rian Johnson és a stábja IMAX-kamerákkal forgat néhány jelenetet Írországban Dublin mellett, valamint a 7. rész végén látható Skellig Michael-szigeten (az egyik kamera össze is tört nemrég). De az is kiderült, hogy Csubakka jelmezét nemcsak az idős Peter Mayhew és a finn kosaras, Joonas Suotamo fogja hordani az új részben, hanem egy magas, fiatal angol színész is. A Star Wars saga 8. részét jövő karácsonykor fogják vetíteni a mozik. (via Geektyrant & StarwarsNews)