FankaDeli mesélt Mr. Bustáról, a Magyar Sziget szkinhed-balhéjáról és csoda gyerekkoráról

A Wolf Áramlat vendége az a Kőházy Ferenc, azaz FankaDeli, akit - állítása szerint - 14 éve töröltek a mainstream hip hop világából.

FankaDeli talán az egyik legmegosztóbb arc a hip hopban. Ráadásul úgy, hogy nem is kimondottan csak a hip hop közeg által lett kiközösítve. A Wolf Áramlat vendégeként elmondta, hogy mi történt vele a 2008-as cikk után. Elmesélte, hogy az ő szemszögéből miként is nézett ki az akkori cancel culture. A Magyar Szigeten való fellépéséről és az azt követő dolgokról részletesen beszámol.

Farkas Roland Wolfie rákérdezett a régi balhékra, hogy miért lehetett az, hogy bizonyos időközönként feljöttek a hírek: FankaDeli összeveszett ezzel meg azzal. A rappel erre annyit felelt, hogy ő soha az életében nem veszett össze senkivel. Sőt! Neki mondták, hogy ki lesz innen utálva, ki lesz közösítve. Visszagondolva úgy is lehet ezt nézni, hogy ezek korszakok voltak az életében. Így magyarázza Mr Bustával való közösködését is. Az elején tetszett neki az, ahogy Busta intézte az ügyeit, hogy nyíltan lerendezte a problémáit, beleállt, ha valakivel baja volt és tisztázta a dolgokat. Az más dolog, hogy mit is nevezünk tisztázásnak, de FankaDeli így emlékezett vissza a műsorban. Aztán egy idő után jöttek olyan szövegek, amikkel Feri nem értett már annyira egyet, és akkor elváltak útjaik - emlékezett vissza.

Ennél még jóval több szó esett a régi ügyekről, amiknek a megítélése már az olvasó, a néző dolga. Ahogy a múltban történt dolgokban sem, úgy az új nézeteivel kapcsolatban sem foglalunk állást. Akit érdekel, itt nézheti meg FankaDelivel való beszélgetést.