Gyilkos robotok elleni harc folyik a Szigeten

Lehet küzdeni a majd minket leigázó gépek ellen, egyelőre egy petíció aláírásával, de más elfoglaltság is akad a bulik mellett.

Mit lehet csinálni a Szigeten, amikor épp nem egy vagyonért eszünk, iszunk, szórakozunk? A fesztivál nem csak a koncertekről, a non-stop bulizásról szól. Nappal sem áll meg az élet, sőt, akkor vannak csak igazán érdekes programok.

Aki akar, az egyből össze is házasodhat bárkivel és bármivel. Az LMBT civil szervezet azért települt ki a Szigetre, hogy népszerűsítse magát, hogy tudassa az emberekkel, hogy jelen vannak Magyarországon is. Az ő sátruknál bárki férjül vagy feleségül vehet bárkit és bármit.

Heteroszexuális emberek is összeházasodhatnak, de volt már olyan, hogy egy fesztiválozót össze kellett adni egy zoknival.

A cserkészek is kitelepültek, akik az életrevalóságot akarják átadni a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt. Aki viszont nem akar madzagot fonni, az beszabadulhat a Samsung Gaming Dome-jába egy kicsit kockulni és videójátékozni. 

Aztán lehet még önálló koncertet adni egy kihelyezett zenei installációnál, ha a vietnámi bábjáték előadás nem lenne elég.

És nem utolsó sorban lehet lázadni a gyilkos robotok ellen. Egyelőre egy aláírás is elég, hogy megfékezzük a majd minket egyszer majd leigázó gyilkos robotokat. Nem, itt nem a Skynet öntudatra ébredésétől kell rettegni, ez annál sokkal komolyabb és tudományosabb, mint egy Schwarzenegger-film. 

Jelentkezünk még újabb videókkal, addig is nézd meg a korábbi anyagainkat, kövesd a programajánlónkat és iratkozz fel a YouTube csatornánkra!