Halálos fegyver-szerű filmben szerepel együtt Jason Momoa és Dave Bautista

Egy haverzsaru film készül a két sztárral.

Dave Bautista még 2021-ben lebegtette meg a projektet az X-en (egykori Twitter), ami úgy tűnik, most egy újabb lépessel közelebb került a megvalósításhoz. A The Wrecking Crew című haverzsaru film főszereplője egy laza zsaru és egy fegyelmezett haditengerész, akik egy összeesküvést göngyölítenek fel. A filmet a tavalyi Kék Bogár rendezője, Angel Manuel Soto jegyzi, ami nem túl biztató, de a két színész, Bautista és Jason Momoa neve garancia lehet egy ütős akcióvígjátékhoz.

 

A főgonosz is megvan

A film hivatalos szinopszisa így hangzik:

„a film két féltestvért követ – egyikőjük egy laza zsaru (Momoa), a másik egy fegyelmezett tengerészgyalogos (Bautista). Több mint 20 éve haragban vannak, de most össze kell fogniuk, hogy felgöngyölítsék az apjuk halála körüli összeesküvést Hawaii-on.”

A két színész már korábban is játszott együtt, hiszen a Dűnében és a See című sorozatban is láthattuk őket.

 

The Wrecking Crew forgatókönyvét a Banshee című sorozat írója, Jonathan Tropper jegyzi, és csatlakozott a stábhoz Claes Bang, aki a tesók ellenfelét fogja alakítani – ő az Apple TV+ divattörténelmi sorozatából, a The New Lookból és a 2020-as Drakula-szériából lehet ismerős.

 

(via Collider)