Hangolódás az ünnepre - Star Chalet, a hangulatos téli mesevilág

Ha egy csöndes helyre vágysz, nem vásári forgatagra, ahol meginnál egy forralt bort, vagy egy forró csokit, néhány szem pirított mandula kíséretében, akkor itt a helyed! Varázslatos hely, ahol mesés környezetben élvezheted az ünnepi időszak legszebb pillanatait.

A kuckózós időszak közeledtével Star Chalet-ra keresztelt téli csodaországában várja magával ragadó gasztronómiai élménnyel vendégeit a Hard Rock Hotel Budapest, ahol a kandalló duruzsoló tüze mellett kortyolgathatják a lélekmelengető habos forrócsokit, vagy a hotel hideg napokra megálmodott, különleges italspecialitását, 2022 november 25-től egészen 2023 február 15-ig, karnyújtásnyira az  Andrássy úttól, a Nagymező utca és az Ó utca sarkán.

Forrás: Hard Rock Hotel

A téli időszak és az ünnepek közeledtével a szálloda Passage részében most megálmodták a város tökéletes, zenei ihletésű téli célállomását. A Star Chalet-ra keresztelt mesevilág hangulatos pihenősarokkal, lágy, meleg fényű lámpákkal, halkan duruzsoló szabadtéri kandallóval és lenyűgöző ünnepi dekorációval várja a vendégeket és az arra járó érdeklődőket, azokat, akik egy kis lelassulásra vágynak a főváros nyüzsgő forgatagában.

A helyi klasszikusok ihlette étlapon olyan ínycsiklandó falatok szerepelnek, mint a pirított mandula, vagy az alkalomhoz illően újragondolt, izgalmas feltétekkel megbolondított lángos. Az édesszájúak még a fűszeres csokoládé és gyümölcs fondüt is kipróbálhatják, ízlés szerint friss, roppanós gyümölcsökkel, vagy mályvacukorral kombinálva.

Forrás: PORT.hu

Hard Rock lévén, az élmény nem lenne teljes a klasszikus karácsonyi dallamokat és modern slágereket tartalmazó, különlegesen összeállított lejátszási listák nélkül sem. Nem is lesz ebben hiány, ráadásul egész decemberben élőben hallhatjátokk felcsendülni a már jól ismert dallamokat, kisebb zenekarok feldolgozásában, vagy meghívott DJ-k jóvoltából.