Három nap, három film - A főszerepekben: Ryan Gosling, Paul Rudd és Jason Statham

Meglepő módon most hétvégén egy csatorna sem fogja ismételni a Harry Pottert, így jogos a nagy dilemma, hogy azok, akik otthon maradnak a fergeteg bulikázás helyett, azok mégis mi a jó bánatot nézzenek. A port.hu segít: itt van három film, amikért érdemes még a diszkóból is visszafordulni.

Mindennapi Ryan Gosling

Végre egy sztár, aki nincs elhasználva, jó filmjei is vannak, érti is a színészmesterséget és a teste pedig bitang kegyetlen, instant bugyinedvesítő. Ez a receptje a hollywoodi hírességnek, így még jó, hogy a Túl a fenyvesen című filmben is meg kell nézni, hogy mit alkot. A cím kicsit csalóka, mert elsőre egy animációs családi filmre gondolna az ember, pedig műfaját tekintve ez egy thriller-dráma-kirmi egyveleg. A sztoriról annyit, hogy Ryan Gosling karaktere egy motorcrossos fenegyerek, aki kényszerből bankokat rabol… Ekkor jön Bredley Cooper, akinek az a dolga, hogy zsaruként lekapcsolja. ZSENI! 
Túl a fenyvesen, Cool, péntek 23:00

Bros Before Hoes

Ahogy a híres mondás is tartja: előbb a spanok, aztán a csajok. Röviden és tömören erről szól Paul Rudd és az Így jártam anyátokkal című sorozatból simert Jason Segel közös filmje, a Spancserek. Paul karaktere nyolc hónap ismerettség után megkérni a nője kezét, így a vendéglista összeírásakor kiderül, hogy a vőlegénynek nincs egy rendes férfi barátja sem, mert ő inkább a csajokkal jött ki jól. Nincs ez így rendjén, ezen változtatni kell! Hogy kialakul-e a hatalmas barátság, a trú férfiszerelem? Majd kiderül.
Spancserek, FEM3, szombat 21:00

Jason Statham hajtja a kocsit

Az Ágyúgolyó futam óta nagyon megy ez az élet-halál autóversenyesdi. A Halálfutam is ezt tudja. Egy börtönben úgy szabadulhat ki valaki, ha végigvitte ezt a versenyt, amiben durván erős izomautókban ölik egymást halomra a versenyzők. Nem rossz koncepció: a vasak törnek rendesen, felesleges moralizálás sincs, a lényeg, a padlóig nyomott gáz és a felhördülő V8. Méltó lezárása ez a hétvégének.
Halálfutam, SuperTV2, vasárnap 21:20