Harrison Ford egy kisoroszi fogadóban reggelizett vasárnap

A 74 éves sztár a Duna partján bringázgat, amíg nem kell a Szárnyas fejvadász 2-t forgatnia.

Szombat óta Harrison Ford-lázban ég a fél ország, a Star Wars-filmek 74 éves sztárja ugyanis már Budapesten van a nálunk készülő és 2017-ben mozikba kerülő Szárnyas fejvadász 2 miatt. Amikor a hétvégén bement szétnézni egy V. kerületi bringaboltba, a hírt természetesen a teljes magyar sajtó felkapta.

Vasárnap pedig kiderült, hogy nem csak úgy viccből nézegette a kerékpárokat, valószínűleg vett is egyet, amivel eltekert Pestről egészen Kisorosziig, hogy ott a Rácz Fogadóban reggelizzen egy kiadósat, a helyiek legnagyobb örömére.

Fordot nagyon kedves embernek írták le a fogadó dolgozói, a vicces kedvű rajongók pedig a képet látva már nem is Blade Runnernek nevezik a nyugdíjaskorban is igen fittnek látszó sztárt, hanem Bike Runnernek.

Sajnos azonban az 1982-es kultfilm folytatásának forgatását egy szörnyű tragédia árnyékolja be: augusztus végén meghalt egy 28 éves díszletépítő a Felsőkert utcai Origo stúdióban, miután egy leomló díszletfal romjai közé szorult, és már nem tudták megmenteni az életét. A temetésén Denis Villeneuve rendező és a főszereplő, Ryan Gosling is ott voltak.