Heti cukiságok: Keresem a családom, Konyhafőnök Junior, A titkok könyvtára, Felzabáltuk Magyarországot

Egymást váltják a jobbnál jobb premierek a héten. Összeszedtük, hogy mikor hova érdemes kapcsolni, hogy ne maradjunk le. Sírós, cuki, kulturális műsorokra fel!

Konyhafőnök Junior
Ahogy a mondás is tartja: mellekkel és kiscicákkal mindent el lehet adni. De gyerekekkel is ám. Ezt a sikerreceptet főzték ki az RTL-nél, ami garantáltan a hét legcukibb műsora lesz és marad is egészen addig, amíg műsoron lesz. Premier hétfőn 20:00-kor az RTL II-n.

Keresem a családom 
Lilu, Hadas Kriszta és Máté Kriszta műsora szétszakadt családokat egyesít, de annyira, hogy ha kell, akkor Tatabányától egészen Dél-Afrikáig nyomoznak és persze utaznak is. Máté Kriszta csinált már ilyet korábban, hisz a Forró nyomon is hasonló témára épült, de itt most Lilu lesz a műsor arca, aki azért nem egy és nem is két paraszthajszállal szimpatikusabb Krisztánál. Plusz itt sokkal bensőségesebb, jóval megindítóbb történetekkel találkozhatunk, amelyeknek kanapén zokogós happy end lesz a vége. Premier kedden 21:20-kor. az RTL Klubon.

A titkok könyvtára
Noah Wyle, aki most nem Carter doki, hanem egy spéci könyvtáros, akinek nem pusztán annyi a munkája, hogy várja, hogy az egyetemisták és a kutatást végző professzorok időben visszahozzák a kivett könyveket, majd akinek kijár, annak súlyos késedelmi bírságot adjon. Itt most Flynn Carsenként ismert, aki egy komplett csapatot vezet, hogy erekléyket mentsenek meg. Igen, ez így Az elveszett ereklyék fosztogatói, csak Tia Carrere helyett, itt Rebecca Romjin a dögös csaj, plusz a vizuális effektek is egy fokkal jobbak azért. Új rész hétfőn 21:20-kor a Universal Channelen.

Felzabáltuk Magyarországot
Fördős Zé és Havas Dóra nagysikerű “Felzabáltuk …” sorozatának újabb darabja, ami hazánk legjobb helyeit mutatja be. A gasztrobloggerek vezetésével most végre megtudhatjuk, hogy mit is érdemes megnézni. Múltkor a Pannonhalmi Bencés apátságot ismerhettük meg közelebbről, most pedig a hortobágy a soros. Új rész szombaton 12:30-kor az RTL Klubon.

Aki trash kontentre vágyik, annak ott az Édes Élet, aki mások hülyeségén akar pusztulásig röhögni, annak ott az Észbontók. Szóval ezen a héten is mindenki megtalálhatja a maga számítását, ha bekapcsolja a tévét.