Így búcsúztak Liam Payne-től a One Direction tagjai

Liam Payne halála az egész világot megrendítette.

A Port.hu is megírta, hogy  énekes-dalszerző egy Buenos Aires-i szálloda harmadik emeletéről zuhant le szerdán. Az életét a kiérkező mentősök nem tudták megmenteni. A hotel dolgozói a tragédia előtt jelezték a rendőrségnek, hogy segítségre van szükségük, mert egy férfi alkohol vagy kábítószer hatása alatt állhat és agresszíven viselkedik. 

Most megtörte a csendet a One Direction zenekar többi tagja is. Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson és a bandából a feloszlás előtt kilépő Zayn Malik közös nyilatkozatot adott ki. 

Teljesen lesújtott minket Liam halálhíre. Később, amikor mindenki képes lesz rá, többet fogunk mondani. De egyelőre szánunk egy kis időt a gyászra és a testvérünk elvesztésének feldolgozására, akit nagyon szerettünk. A vele közös emlékeinket örökre megőrizzük. Egyelőre gondolataink a családjával, a barátaival és a rajongókkal vannak, akik velünk együtt szerették őt. Szörnyen fog hiányozni nekünk. Szeretünk Liam

– írták a közleményben.

Egy tag kivételével külön is megszólaltak

Niall Horan az egyetlen, aki egyelőre a saját közösségi oldalán sem szólalt meg az egykori zenésztársa és barátja haláláról. A zenekarból ő volt az, aki utoljára látta Liam Payne-t, ugyanis az elhunyt zenész két hete azért utazott Argentínába, hogy Horan koncertjén részt vegyen, és akkor még közös fotókat is készítettek.

Zayn Malik szívszorító szavakkal búcsúzott. Az énekes a posztjában köszönetet mondott azért, amiért Payne élete legnehezebb időszakában is támogatta. Hozzátette, hogy habár voltak vitáik, mindig tisztelte az elhunyt zenésztársát azért, amiért kimerte mondani azt, amit gondolt.

Nem tudom elmondani, mit nem adnék azért, hogy utoljára megölelhesselek és rendesen elbúcsúzhassak, elmondhassam, hogy szerettelek és nagyon tiszteltelek. Nem tudom másképp kifejezni, mit érzek, csak azt, hogy mindennél jobban összetörtem. Bárhol is vagy most, remélem jól vagy, megbékéltél és tudod, hogy mennyien szeretnek. Szeretlek, tesó”

– írta Zayn Malik az Instagramon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Zayn Malik (@zayn) által megosztott bejegyzés

Louis Tomlinson szintén nagyon közeli kapcsolatot ápolt az elhunyt zenésztársával. Az énekes a posztjában elárulta, hogy többször beszéltek arról, hogy visszatérnek együtt a stúdióba és dalokat írnak közösen, ugyanis a One Directon számok többségét is ketten alkották meg. 

Szerencsésnek érzem magam, hogy az életem része voltál, de nagyon nehezen viselem, hogy búcsúznunk kell. Annyira hálás vagyok, hogy még közelebb kerültünk egymáshoz az elmúlt időszakban, és órákig tudtunk beszélgetni telefonon. Felidéztük azt a sok ezer csodálatos emléket,  és én azt hittem, hogy ez már életünk végéig így marad. Nagyon szerettem volna újra veled együtt színpadra állni, de nem így alakult”

– írta Tomlinson, aki hozzátette, ha kell bármiben támogatja Payne hétéves kisfiát.

Ha Bearnek valaha is szüksége lesz rám, akárcsak egy nagybácsi, én ott leszek mellette, és mesélni fogok neki arról, milyen csodálatos volt az apja.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Louis Tomlinson (@louist91) által megosztott bejegyzés

Harry Styles szintén az Instagram-oldalára posztolt a tragédia után:

Melegszívű, támogató és hihetetlenül szeretetteljes ember voltál. Az együtt töltött évek örökre életem legbecsesebb évei közé fognak tartozni. Mindig hiányozni fogsz, kedves barátom. Megszakad a szívem Karenért, Geoffért, Nicoláért és Ruthért, a fiadért, Bearért, és mindazokért szerte a világon, akik ismerték és szerettek.”
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@harrystyles által megosztott bejegyzés

 

Forrás: The Hollywood Reporter