Így mentette meg Leonardo DiCaprio életét Edward Norton

Majdnem csúnya vége lett a közös búvárkodásnak.

A karrierjeik során Leonardo DiCaprio és Edward Norton különböző utakat választottak, és a filmjeik közt sincs sok átfedés, a két sztár civilben mégis nagyon jól megérti egymást.

Leo olyan, mintha egy nagyon régi barátom lenne"

mondta Norton Jimmy Fallon műsorában, hozzátéve, hogy a barátság teljes mértékben a környezetvédelem iránti közös szenvedélyükön alapul.

A Titanic sztárja annyira szereti az állatokat, hogy ez a szenvedélye majdnem az életébe került – de szerencsére Norton is vele volt annál a bizonyos incidensnél.

Norton Jonathan Ross showműsorában mesélt erről, és megpróbálta ugyan kicsinyíteni a szerepét, de bevallotta, hogy a történetben van "némi igazság."

„A Galápagos-szigeteken voltunk, Sylvia Earle-lel, a nagyszerű óceánkutatóval búvárkodtunk. Leót régóta ismerem, és az állatok körül hajlamos elveszíteni az eszét. Gyermeki szenvedéllyel rajong értük. Elhaladt alattunk egy foltos sasrájákból álló, közel száztagú csoport, és Leo megbabonázva nézte őket. Láttam, ahogy megy utánuk a kamerájával. Én 16 éves korom óta búvárkodom, úgyhogy rutinból az órámra néztem, és azt gondoltam: "Nagyon közel vagyunk a végéhez". Láttam, hogy elindul lefelé, ezért követtem őt, mert tudtam, hogy hamarosan elfogy a levegője és így is lett."

Norton még időben odaért a barátjához, és segített neki biztonságba kerülni, így nemcsak a barátságuk, de szerencsére DiCaprio karrierje is folytatódhatott.

Via: Far Out