Jack Black is elefántok elől menekül a Jumanji 2-ben

Újabb sztárral bővült a társasozó Dwayne Johnson csapata.

Dwayne The Rock Johnson és Kevin Hart mellett Jack Black is megvadult elefántok és orrszarvúk elől fog menekülni a Jumanji 2-ben - írja a Movieweb. A hírt maga a Szikla közölte az Insatgramján.

Az új Jumanji a Sony stúdiónál készül, de nem a folytatása lesz Robin Williams 1995-ös klasszikusának, hanem a remake-je. A rendező a Rossz tanárt és a Szexvideót is jegyző Jake Kasdan, úggyhogy még az is megeshet, hogy Cameron Diaz is fel fog tűnni a történetben (két főszerep ugyanis még gazdára vár Rock üzenete szerint).

A film sztorijáról korábban már annyi kiszivárgott, hogy a jól ismert társasjáték 1969-ben magába szippant egy 12 éves kisfiút, ki majd csak 45 évvel később szabadul ki a halálosan veszélyes társasjátékból. Erik Sommers (Amerikai fater) már évekkel ezelőtt megírta a forgatókönyvet, ezt pofozgatta át nemrég Scott Rosenberg (Con Air, Tolvajtempó) és Jeff Pinkner (Lost, Zoo) olyanra, hogy a Központi hírszerzés című zsaruvígjátékban összeszokott Rock-Kevin Hart páros itt is jól tudjon működni izomhegy óriás Vs. szerencsétlen, töpszli lúzer felállásban. A készítők azt ígérik, pár jelenettel a 2014-ben elhunyt Robin Williams előtt is tisztelegni fognak. A kész film valószínűleg 2017-ben kerül a mozikba.