Jamie Lee Curtis orknak öltözött a Warcraft-premieren

Jamie Lee Curtisről már eddig is tudni lehetett, hogy óriási geek, de most képes volt úgy ork amazonnak öltözni a Warcraft mozifilm amerikai premierjéhez, hogy nem is szerepel a filmben. Ellenben hatalmas World of Warcraft-rajongó, olyannyira, hogy már tavaly, a Warcraft-fanok éves jelmezes gigabulijára, a BlizzConra is szörnymaszkban ment el. Előtte pedig a Street Fighter videojátékok maszkos szereplőjének, Vegának öltözött. Az 57 éves színésznő a Twitterén osztotta meg a Warcraft-bulin készült, vicces videóit és fotóit.

Well we ran into @AliciaMarieBODY and our World Of Warcraft got WAY better! #ForTheHorde pic.twitter.com/o2a44Outr7

— Jamie Lee Curtis (@jamieleecurtis) June 7, 2016

Jamie Lee Curtis egyébként már a Warcraft-őrület előtt is a geekek kedvence volt. A '70-es évek óta Scream Queennek, azaz Sikolykirálynőnek hívták, hiszen ő volt a filmtörténeti mérföldkőnek számító, a slasher horror alapkövének tekintett, 1978-as Halloween főszereplője. A széria későbbi folytatásaiban is felbukkant, John Carpenterrel közösen pedig leforgatta 1980-ban A ködöt.

A horrorfilmes kultstátusz valószínűleg családi vonás nála: édesanyja, Janet Leigh a szintén kultikus Psycho szőke főhősnőjeként sikoltozott. (via Geektyrant)