J.J. Abrams rendezi az Acélember 2-t?

Újabb franchise-t menthet meg a Star Treket és a Star Wars után. A Mad Max atyját is befogná a Warner szuperhősözni.

A Superman Batman ellen után az Öngyilkos osztagot is nagyon lehúzták a kritikusok, így most erősen kérdéses, mennyire lesz a Warner szuperhősvilága akkora pénztermelő gépezet, mint a Disney-nél lévő Marvel-hősök univerzuma. A makulátlan jellemű, sebezhetetlen űrlény Supermannel ráaduásul látványosan nem tud mit kezdeni a stúdió, nagyon kellene már egy erős kezű, határozott elképzelésű, geek rendező a kókler Zack Snyder helyett.

aceljj.jpg

A Movieweb most épp arról ír, hogy ez a rendező az új Star Trek-filmek és az új Star Wars-filmek atyja, J.J. Abrams lehetne, aki 2002-ben már írt egy szuperhősös forgatókönyvet Superman: Flyboy címmel, és sokáig úgy volt, hogy a T4-et jegyző McG meg is rendezi, ám végül a Warner jegelte ezt a tervet.

Az internet híres fekete lyukaiban, a Redditen és a 4chanen viszont olyan pletykák is terjednek, hogy az Acélember 2 rendezője a a Bourne-filmeken edződött Doug Liman, vagy a Hangya előkészületeinél bábáskodó horrorkirály, Edgar Wright lesz. De más szóbeszéd is előkerült ugyanitt: a Warner állítólag már tárgyal Sam Raimivel és Shawn Levy-vel egy Shazam!-mozifilmről, a Mad Max atyja, George Miller is fejest ugrik a szuperhősbizniszbe egy New Gods címmű blockbusterrel, Ben Affleck önálló Batman-filmje mellé pedig el fog készülni a Suicide Squad 2 is, mert a fanatikus rajongók mellett a kritikusok is szerették Harley Quinn és Deadshot karakterét.