Jó csajok hétfőtől péntekig

Az ünnepi héten is elkényeztetnek minket a tévécsatornák egy csomó jó nővel. Szexszimbólumok és filmjeik hétfőtől péntekig.

Hétfő: 

Bár Julianna Margulies lassan betölti az ötvenet, nem kell aggódnia a külseje miatt, mert mindig, mindenhol csodálatosan néz ki. A színésznő, bár szerepelt néhány mozifilmben is, leginkább tévés arcnak számít, és bár szép karrierje volt, de A férjem védelmében olyan magasságokba repítette, amiről álmodni sem mert. Alicia Florrick ügyvédnőként már a hetedik évadot tapossa, és talán a legjobb sorozat a jelenlegi felhozatalban. Itthon az Universal Channelen követhetjük figyelemmel a sorozatot, ma 22:20-tól.


Kedd: 

A magyar származású, gyönyörű Rachel Weiszt már annyi kiváló filmben láttuk, hogy hirtelen nehéz lenne egy kedvencet választani közülük. Ugyanolyan lelkesedéssel hozta Az ítélet eladó ügyvédnőjét, az Ellenség a kapuknál orosz harcosát, mint A napfény íze Grétáját. Kedden este 9-től a nagysikerű Múmia régésznőjeként láthatjuk viszont, a Viasat3 csatornán.


Szerda: 


Charlize Theron karrierje 16 évesen indult szülőhelyén Dél-Afrikai Köztársaságban, miután megnyert egy szépségversenyt. Hamarosan az USA-ba költözött, ahol ragyogó szépsége miatt pillanatok alatt felfedezték. Persze a szépség is unalmas, ha nincs mellette tehetség, de a színésznőnek nem kellett nélkülöznie egyik tulajdonságot sem. Az RTL Klub szerdán 23:15-től tűzi műsorára az Édes november romantikus drámát, ahol, Az ördög ügyvédje után, újra Keanu Reeves volt a partnere.


Csütörtök: 


Dél-Afrika után repüljünk egy földrésszel odébb, és nézzük, ki ez a gyönyörű mexikói hölgy, akit Salma Hayek néven ismert meg a világ. Bár kiskorától Louisianában és Texasban élt, de ezer szállal kötődik szülőföldjéhez. Fiatalon egy teleregény főszerepét kapta meg, ami egész Mexikóban nagy nézettségre tett szert, majd eljátszotta Antonio Banderas szerelmét a Desperadóban, ami a világhírnevet is meghozta számára. Mi csütörtökön a TV2-n láthatjuk 20:50-től, a Nagyfiúk 2 vígjátékban.

Péntek: 


Ha Monica Belluccira nézünk, akkor rengeteg férfinak a „végzet asszonya” kifejezés jut eszébe. Nem véletlenül, mert igazi mediterrán szépség, és bár összeállításunk legidősebb szereplője a maga 51 évével, de még mindig rendkívül vonzó. A fiatalon jogásznak tanuló lány otthagyta az iskolát, és inkább modellkedni kezdett. A Dolce & Gabbana és a francia Elle Magazin címlapjain szerepelt, majd színészetet tanult. Szerepelt a Drakulában, de a nemzetközi áttörést, a Maléna hozta meg számára. Péntek este 19:15-től egy megrázó drámában A Nap könnyeiben láthatjuk a Film+-on.