Jön az 5. Men in Black-film!

Még nem hivatalos, de nagyon úgy tűnik, hogy 2025 januárjában indul a forgatás.

Eddig négy felvonást ért meg a Men in Black-franchise. Az 1997-es eredeti Will Smith és Tommy Lee Jones főszereplésével gyorsan kultikussá vált, és több mint fél milliárd dollárt bevételt termelt. Öt évvel később mutatták be a folytatást, ami elég langyos fogadtatásban részesült, így a franchise csak 2012-ben folytatódott a harmadik résszel. Mint kiderült, a közönséget még érdekli a széria, a film így 654 millió dolláros bevétellel felülmúlta az eredetit.

A Smith-Jones páros helyett Chris Hemsworth és Tessa Thompson főszereplésével készült Men in Black – Sötét zsaruk a Föld körül ehhez képest minden szempontból csalódást okozott. A Rotten Tomatoes-on mindössze 23%-on áll, és alig hozott annyit, hogy nullszaldós legyen. És nekünk se tetszett.

Men in Black – Sötét zsaruk a Föld körül – Elvesztegetett lehetőség

Visszatért az MiB, de már nem a régi, nem karcos, nem sötét, és nincs benne Tommy Lee Jones, és bár lett volna fantázia a nemzetközi vonalban, szinte semmit nem hoztak ki belőle.

Kritika


Bár a Sony nem tett még hivatalos bejelentést, úgy tűnik, hogy lesz 5. rész is. A ProductionList.com nevű weboldalon, ahol a nagyszabású filmes és televíziós projektek előkészületi munkálatait követik nyomon, megjelent egy "Cím nélküli Men in Black projekt", amelynek a forgatása 2025 januárjában kezdődik Londonban.

Korábban felmerült, hogy kereszteznék a MiB-univerzumot a 21 Jump Street-filmek világával, sőt 2016-ban a Sony hivatalosan is bejelentette a MiB 23 című filmet, amelyben a Jump Street-filmek nyomozói, Channing Tatum és Jonah Hill alakításában csatlakoznának a földönkívüliek után nyomozó titkos szervezethez.

A hivatalos bejelentés ellenére azonban a MiB 23 nem készült (még) el. Channing Tatum nemrég azt nyilatkozta, hogy a filmnek „tökéletes” forgatókönyve van, és hogy még mindig azon vannak, hogy zöld utat kapjon a projekt. Hamarosan kiderül, hogy a 2025 januárjától forgó film ez a crossover lesz-e.

Via: Movieweb