Jön az új MacGyver, de Richard Dean Anderson nélkül

Már trailert is kapott gyerekkorunk kedvenc tévésorozatának remake-je, amiben ezúttal Lucas Till csinál bombát rágóból és kávézaccból.

A Fox tévécsatorna után a CBS is felugrott a retróvonatra: a Mel Gibson és Danny Glover nélküli Halálos fegyver tévésorozat mellé ősszel jön az új MacGyver, de már Richard Dean Anderson nélkül.

A Lionsgate stúdióval közösen készített, új CBS-sorozatban már Lucas Till (az X-Men-filmek fiatal sztárja) lesz a világutazó szuperügynök, aki gemkapocsból, rágóból, kávézaccból és banánhéjból is képes bombát fabrikálni, a CIA-s segítőjét George Eads alakítja, de feltűnik majd a filmben a kétszeres Oscar-díjas színész, Henry Winkler is, aki egyben a producere is a felátmasztott MacGyvernek. Íme az előzetes:

A CBS a MacGyver mellett Antoine Fuqua és David Ayer 2001-es zsarufilmjéből, a Kiképzésből is összedobott egy sorozatverziót az ősui szezonra, de persze ebben sem láthatjuk Denzel Washington és Ethan Hawke-ot. Az új verzió 15 évvel a mozifilm eseményei után játszódik Los Angelesben, de persze a két főszereplő itt is egy idősebb, veterán zsaru és a mellé beosztott, idealista újonc. Előbbit  a ráncos Bill Paxton alakítja zseniálisan, utóbbit pedig a nagy hollywoodi produkciókban még valóban újonc Justin Cornwell. (via Movieweb)