Király Viktoron innen és túl

A héten is van Hungary’s got Talent, így foglalkozni kell a témával. Most hagyjuk is, hogy egy ekkora ország mennyi tehetséget hordoz magában, mert ez már lerágott csont. Az viszont már ritkábban jön elő, hogy vajon mi lett a tehetségkutatók nyerteseivel. Most kiderül.

Winning

A tehetségkutatók első helyezettjei általában egy évig havi egy millát kapnak, ami mellé hol becsúszik egy autó vagy egy lakás, hol meg nem. Ha elfogy a pénz, akkor meg lehet menni haknizni vagy még azt se, attól függ, kinek mit bír el a gerince.

A tavalyi X-Faktor győztese, Tóth Andi úgy eltűnt, mint a közmondásos szürke szamár a ködben. Megnyerte, köszönte szépen, aztán most meg se híre, se hamva az ő történeteinek. Bezzeg a 2013-as nyertes, Danics Dóra azért tisztességgel teszi a dolgát: Nagy Feróval duettezett az RTL 18. szülinapján, szerepelt az István a királyban is, folyamatosan jár fellépni, és ha a facebookra feltöltött képek nem hazudnak akkorát, akkor még közönsége is van.
De a non plus ultra nyilván az, hogy behívták a Juventus rádióba Dj Dominique-hoz beszélgetni.

Az első három szériából még van egy Oláh Gergőnk, egy Kocsis Tiborunk és egy Vastag Csabánk. Jó, Vastag csaba azóta is üstökösként van jelen az égen, ami nem csoda, mert egy jóképű srác, könnyen lehet tolni a médiában. Oláh Gergő és Kocsis Tibor amúgy sem voltak azok a nagyon extravagáns figurák, mind a ketten családos emberek, ami persze nem baj, hisz most is elevickélnek, de egy arénát egyikük sem fog már megtölteni.

A Csillag születik nyertesei még inkább homályba burkolóznak. Mond az a név bárkinek bármit, hogy László Attila? Mészáros János Elek? Előbbi 2011-ben, utóbbi 2012-ben nyerte meg a tehetségkutatót. Jó, a 2009-es első helyezett megvan, Tabáni István oké. Na, meg Utasi Árpi, aki legutóbb azzal került előtérbe, hogy találtak róla egy fotót, amin rendes tinédzser módjára bulizik. Ezen szörnyűlködött mindenki, hogy az egykori mesemondó kisfiú, most sört iszik és metálvillázik. B.O.T.R.Á.N.Y.

Bezzeg a Megasztár

Na, ha valamit, akkor ezt a műsort tényleg jól csinálta a TV2, mert elnézve a nyertesek névsorát, az nyugodtan mondhatjuk, hogy mindenki ismert és eladható figura. Tóth Vera 2003-ban nyert. Az se ma volt, ugye. Szépen megmaradt annál a jazzes vonalnál, amit ő szeret, így ezekben a körökben, mert nem haknizza tele a médiát a magánügyeivel, így, ha néha megjelenik valahol, akkor az már bőven jó. Őt követi Caramel, aki szintén tudatosan építette fel karrierjét. Tessék: több, mint 10 évvel a győzelem után koncertet ad a Papp László Sportarénában, ami azért nem piskóta. De itt van Rúzsa Magdi, Tolvai Reni és Radics Gigi is. Őket sem kell bemutatni senkinek, ahogy most a legnagyobb nyertest, Király Viktort sem, aki beénekelte magát az amerikai The Voice élő műsorába

Ma este meg Got Talent van, ami ugyanaz, mint a Csillag születik, csak pepitában, viszont sokkal szebb és látványosabb, ami rengeteget dob így a szombat estén.